Ο/H chdarmas έγραψε:
εναλλακτικά μέχρι να το διορθώσουν έβαλα το app waze για navigation το οποίο παίζει κανονικά.
Για δοκιμάστε αυτό και εσείς παιδιά Mi8 GPS and Google maps [SOLVED]Ο/H gvoi έγραψε:
Εγώ από την άλλη επέστρεψα στο here we go
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H chdarmas έγραψε:
εναλλακτικά μέχρι να το διορθώσουν έβαλα το app waze για navigation το οποίο παίζει κανονικά.
Για δοκιμάστε αυτό και εσείς παιδιά Mi8 GPS and Google maps [SOLVED]Ο/H gvoi έγραψε:
Εγώ από την άλλη επέστρεψα στο here we go
Πριν ένα μήνα έβγαλα την δικιά μας έβαλα την glopal μπας και δω διάφορα άλλα τίποτα ουσιαστικό άρα πιστεύω είναι μπαταρία που το στελνουμε και πόσο στοιχίζει ξέρουμε.Ο/H demakhs έγραψε:
δοκιμάζεις factory reset...με ότι συνεπάγεται αυτό.
αν έχεις ξεκλείδωτο bootloader του ρίχνεις μία fastboot με το miflash.
το αμέσως επόμενο βήμα, αλλαγή μπαταρίας.
το πιο επόμενο βήμα, το redmi 7.
Ωραία είναι τώρα την έβαλα με αρκετές ρυθμίσεις εκεί που λέει για τα pixel επιλέγω κανένα συγκεκριμένο?Ο/H giorgos92 έγραψε:
καλησπέρα δοκιμάσε αυτή MGC_6.1.021_RP1_V1.3.1-BSG.apk - Google Drive
Ο/H johnny_red έγραψε:
Το καμάρι μου - οξυθυμο 3χρονο - εξέφρασε τη διαφωνία του πετωντας το κινητό στον τοίχο και ενώ εξωτερικά δεν έπαθε ούτε γρατζουνιά, ανακάλυψα μετά από μέρες ότι η πίσω κάμερα δε κάνει focus πια...τι κάνουμε τώρα? αξίζει τον κόπο να δοκιμάσω να την αλλάξω;
απ' την μια λυπάμαι να το πετάξω, απ' την άλλη διαβάζω ότι σχεδόν πάντα έχουν θέματα οι αλλαγμένες κάμερες και η κάμερα είναι από τα σημαντικότερα για μένα
εναλλακτικά τι παίρνω μεχρι 300€?