Λοιπόν και εγώ συμφωνώ με το άνοιγμα απο χρυσοχερη τεχνικό.
Από εκεί και πέρα αν φτιάξει, βάζεις στα 300€ λίγα ακόμα και παίρνεις μια τουμπανιαρικη ψησταριά υγραερίου και μαθαίνεις στον οξύθυμο να ψήνει, ώστε να έχει κάπου να ξεδινει. Αλλιώς ψάρεμα.
Δεν μου πάει το χέρι ακόμα να το αλλάξω, αν και με τη γκλομπαλ οφισιαλ έχει αρχίσει και τρώει κάτι κολλήματα, όπως επίσης έχω αισθητή πτώση στην μπαταρία.
Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Από εκεί και πέρα αν φτιάξει, βάζεις στα 300€ λίγα ακόμα και παίρνεις μια τουμπανιαρικη ψησταριά υγραερίου και μαθαίνεις στον οξύθυμο να ψήνει, ώστε να έχει κάπου να ξεδινει. Αλλιώς ψάρεμα.
Δεν μου πάει το χέρι ακόμα να το αλλάξω, αν και με τη γκλομπαλ οφισιαλ έχει αρχίσει και τρώει κάτι κολλήματα, όπως επίσης έχω αισθητή πτώση στην μπαταρία.
Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk