Διαφήμιση

Mi -4 δεν κανει ενημέρωση εφαρμογών play store

• Mi -4 δεν κανει ενημέρωση εφαρμογών play store

Δεν μου κάνει ενημέρωση τις εφαρμογές του play store ??

Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Images
      • Screenshot_2016-10-02-23-38-55_1475440839256.jpg

14,5 kB, 720×237, viewed 151 times
    • Καλωσήρθες!!
      Το πρόβλημα σου είναι οτι "φοράς" ανεπίσημη rom και φυσικά μπορούν να δημιουργηθούν πολλά προβλήματα ακόμα.
      Το συγκεκριμένο πρόβλημα οφείλεται στα google play services που πιθανόν έχουν μπεί με unofficial τρόπο που δημιουργεί προβλήματα. Μια απλή λύση θα ήταν η απεγκατάσταση και εκ νέου εγκατάσταση των Play Services αλλά δεν είναι τόσο απλό.

Καλό θα ήταν να βάλεις την ελληνική rom για να ξενοιάσεις!!

Δώσε μας επιπλέον πληροφορίες για τη συσκευή. Είναι το Mi4 3gb WCDMA, το Mi4 3gb LTE, το Mi4 2gb LTE;;
      Ποιό απ'όλα είναι; (θα βοηθούσε στην απάντηση το ολόκληρο screenshot απο το about της συσκευή σου)

ΥΓ: Πως την παλεύεις με αυτήν την ελληνική γραμματοσειρά;; :P
    • Ο/H iAmLiakos έγραψε:

Καλωσήρθες!!
      Το πρόβλημα σου είναι οτι "φοράς" ανεπίσημη rom και φυσικά μπορούν να δημιουργηθούν πολλά προβλήματα ακόμα.
      Το συγκεκριμένο πρόβλημα οφείλεται στα google play services που πιθανόν έχουν μπεί με unofficial τρόπο που δημιουργεί προβλήματα. Μια απλή λύση θα ήταν η απεγκατάσταση και εκ νέου εγκατάσταση των Play Services αλλά δεν είναι τόσο απλό.

Καλό θα ήταν να βάλεις την ελληνική rom για να ξενοιάσεις!!

Δώσε μας επιπλέον πληροφορίες για τη συσκευή. Είναι το Mi4 3gb WCDMA, το Mi4 3gb LTE, το Mi4 2gb LTE;;
      Ποιό απ'όλα είναι; (θα βοηθούσε στην απάντηση το ολόκληρο screenshot απο το about της συσκευή σου)

ΥΓ: Πως την παλεύεις με αυτήν την ελληνική γραμματοσειρά;; :P

Δεν έχω βάλει την ελληνική ρομ γιατί δεν το κατέχω και πολύ
      Και το κινητό δούλευει χωρις κανένα πρόβλημα ουτε κολλήματα ουτε τίποτα το μονο "πρόβλημα " ειναι αυτο οτι δεν κανει ενημερωση τις εφαρμογες απο το play store γίνεται κάτι χωρίς να αλλάξω την rom??

Images
      • Screenshot_2016-10-03-07-27-43.png

58,25 kB, 540×960, viewed 147 times
    • Διαφήμιση
    • Μπες εδώ -> xiaomi-miui.gr/community/wsif/…/6037-FastBoot-ROM/#files

Και κατέβασε το τελευταίο κάτω κάτω αρχείο που λέει ότι είναι έκδοση 4.4.4 και πέρασε το με τον οδηγό που υπάρχει στο λινκ (στην πρώτη καρτέλα).

Πρόσεχε, θα διαγραφούν τα πάντα(οπότε πάρε ότι χρειάζεσαι) από τη συσκευή σου αλλά θα έχεις μία ολοκαίνουργια σχεδον συσκευή με τέλεια ελληνικά.

Άλλη σίγουρη λύση δεν ξέρω να σου προτείνω. (Λογικά κάτι μπορεί να γίνει με πέρασμα ξανα των Google services, αλλά δεν ξέρω σιγουρα οπότε δε στο προτείνω)

Γενικά για να ξέρεις η συσκευή σου είναι το Mi4 WCDMA 3gb ram δηλαδή δεν υποστηρίζει το 4G (άσχετα με αυτό είναι τουμπανακι...)
      Sent from my MI 3W using Tapatalk
    • Ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη ενημέρωση μάλλον θα βρω κάποιον να μου περάσει την ελληνική rom για να μην κάνω καμία πατάτα

• Ο/H nikkwst έγραψε:

Ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη ενημέρωση μάλλον θα βρω κάποιον να μου περάσει την ελληνική rom για να μην κάνω καμία πατάτα

Έχεις PM ;)