mi4 προβλημα με την ρομ παει χαμενο και ειναι καινουριο
-
-
Ο/H NikoSoti έγραψε:
Είναι απαραίτητο να συνδεθείς στο mi account; Δεν γίνεται να το κάνεις παράλειψη και να συνδεθείς αφού ανοίξει το κινητό;
-
για να μου σειλουν κωδικο πρεπει να εχει λεφτα η καρτα χρεωνουν? την εβαλα καξ σε αλλη τιποτα δεν μου στελνουν (θυμωσαν οι κινεζοι?)
-
Δεν είμαι σίγουρος... ίσως να έχεις κάνει πολλές προσπάθειες
-
-
καμια σχεση με το νουμερο τις γυναικας εγω εχω δηλωσει 2 νουμερα αλλα και εκει τα εκανα να μη πω τωρα απο τα πολλα κλειδωσαν ολα σε 24 ωρες λεει θα με ξαναπαιξουν θα περιμενω και θα σας πω νεοτερα ταχια που λενε και στο χωριο μου.ευχαριστω πολυ...
-
Είναι απαραίτητο να συνδεθείς στο mi account;
ναι δεν παει στο επομενο αλλιως -
τα εκανα θαλασσα και λιγο ειναι.μπηκα safe mode - wipe & reset - πατησα wipe cache yes - μετα wipe sd cart yes - μετα wipe all data yes - μετα reboot to system ανοιγει miui 8 επομενο ελληνικα επομενο λεει choose your region ελλαδα επομενο επιλογη πληκτρολογιου επομενο δικτιο επομενο οροι επομενο ελεγχος sim επομενο συνδεθειτε στο mi λογαριασμο σας ελεγχος οκ επομενο add phone number +30 και κτλ επομενο δεν υπαρχει next και δεν κανει τιποτα πολλα next και παει επομενο enter code που δεν ερχετε ποτε ποτε ποτε.το πεταω και κλαιω η κλαιω οπως θα το πεταω?βοηθεια.....
-
κρατάς το power να κλείσει, την ανοίγεις ξανά και επιλέγεις Αγγλικά για το αρχικό setup και όχι Ελληνικά
-
περασαν 24 ωρες και παλι τιποτα κολαει στην τελευταια φωτο.
-
Την σιμ αυτού του αριθμού σε ποια συσκευή την έχεις ?
Αν την έχεις στο mi4 πως θα πάρεις τον κωδικό χωρίς να έχει ανοίξει ?
Βγάλε την, βάλε την προσωρινά σε μία άλλη συσκευή για να δεις τον κωδικό και αν τον βάλεις μόλις σου τον ζητήσει -
ναι το εκανα αυτο αλλα τιποτα
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα