Διαφήμιση

Χμμμ....Πολλά θέματα μετά από downgrade σε Lollipop....

• Χμμμ....Πολλά θέματα μετά από downgrade σε Lollipop....

Καιρό τώρα είχα ΜΜ στο κινητό αλλά μιας και είδα και απόειδα απο θέμα μπαταρίας είπα να πάω πάλι σε Lollipop είτε 7.5.2 είτε σε 8.0.1 ότι και να έκανα όπως και να το έκανα το κινητο είτε κάνει reboot σε random time ποιο πολύ στο boot όμως αλλά εάν καταφέρει και κάνει boot δεν έχει σήμα....ΙΜΕΙ είναι κομπλέ baseband κομπλέ... Μόλις βάλω ΜΜ όλα κομπλέ.....Τι στραβό παίζει ρε παιδιά;;; Εννοείτε πως έχω δοκιμάσει με miflash και unlock και όλα τα συναφη....Εν ολίγεις τα έχω δοκιμάσει όλα όπως προαναφέρω....

Υ.Γ. Μόλις τώρα έλεγξα ότι η baseband λέει unknown.....Πριν ήταν κομπλέ....
      ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς

ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν

Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα

~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~
    • @MIUI_ART , @lallasgr , @NasDriver κάποιος να έχει καμιά ιδεα;;;
      ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς

Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα

~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~
    • Άμα είχες βάλει MM καλύτερα ξέχνα την επιστροφή σε Lollipop και κάνε υπομονή να βρεις μία ρομ καλή σε MM ώστε να μείνεις εκεί.
      Αν κάνω λάθος ας με διορθώσουν τα υπόλοιπα παιδιά :/
    • Διαφήμιση
    • Η φάση είναι ότι πριν καν βγει official MM ειχα βάλει ένα σορό unofficial ΜΜ ρομ αλλά η επιστροφή σε LP γινόταν μια χαρά.... Τώρα πού έβαλα official MM όλα στράβωσαν,,,,
      ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς

~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~
    • Κάτι συγκεκριμένο δεν έχω να πω αλλά αυτό που ξέρω σε γενικές γραμμές ειναι ότι το downgrade σε Android συνήθως δεν έχει επιτυχία. Αν ψάξεις το ίντερνετ θα δεις ότι οι πάντες για όλα τα κινητά ανεξαρτήτως μάρκας έχουν το ίδιο πρόβλημα. Και αυτό οφείλεται γιατί έτσι το ορίζει η Google. Δεν την ενδιαφέρει το downgrade οπότε και δεν υπάρχει εύκολη και απλή χρήση. Το όλο θέμα νομίζω ξεκινάει (αν δεν κάνω λάθος) από το γεγονός ότι σε κάθε τέτοια αλλαγή/update αλλάζουν τα partitions και γενικά που κάθεται το κάθε πράγμα και μετά στην επιστροφή γίνεται ένα μπαχαλο. Αλλά και γω δεν το έχω ψάξει ιδιαίτερα το θέμα και αυτό που σου λέω ίσως είναι λίγο μπακαλιστικο. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι αυτό που λέει ο Nas και λίγη υπομονή. :)

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • ............................Μιλάμε για το KENZO εννοείται..................................

Καλά βρε @Souits ένας τόσο ψαγμένος σαν εσένα δεν έχει κρατήσει ένα backup στo pc ..??
      Αν θες να μείνεις σε lollipop κράτα ένα backup της marsh στον υπολογιστή σου με αυτό το twrp..
      Μετά θα γυρίσεις με miflash,θα ξεκλειδώσεις εννοειται και θα κάνεις νέα διαμερίσματα σε efs με αυτό..
      Οδηγός επαναφοράς αρχείων efs και χαμένου ΙΜΕΙ

Το παλικάρι αντιμετώπισε το ίδιο θέμα με σένα και τελικά είναι όλα οκ

Το τονίζω για το κενζο για κάποιους που μπορεί να το διαβάσουν και να αγχωθούν...

• Ότι και να πείτε έχετε δίκαιο, αν και είχα φυσικά backup αλλά μετά από όταν έγινε αρκετά "stable" η MM και έχω και μικρό SSD οπότε είπα κι εγώ ο άμοιρος να τα διαγράψω μιας και θα μου ήταν φαινομενικά άχρηστα.... Αλλά τελικά μόνο άχρηστα δεν ήταν και να φανταστείτε είχα και ξεχωριστά backup EFS....Τι να πεις.....Απλά ήταν γραπτό...Όπως και να έχει ευχαριστώ για τις απαντήσεις αν και τώρα με την Official global dev πάει καλά σε θέμα σήμα τουλάχιστον....από μπαταρία μια από τα ίδια.... Και πληροφορίες λένε ότι μέχρι τέλος του μήνα θα γίνει release και stable ΜΜ...... Ίδωμεν......
      ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς

~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~
    • Διαφήμιση
    • Όλα καλά με τον οδηγό άλλα κολλάει στο Checking Find device status.......Δλδ βρίσκει σήμα αλλά δεν μπορεί να εκκινήσει το ΜΙUI.......
      ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς

~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~
    • Ο/H Souits έγραψε:

Checking Find device status
      Και χθες κάποιος το έγραψε αυτό.. μήπως είναι θέμα σερβερ;

• Τι να πω δεν ξέρω....Όλα στραβά....Πάω πάλι 6.9.29..........

Υ.Γ. Προσπάθησα και πάλι με πολλές παραλλαγές αλλά και πάλι τπτ..... Άπραγος επέστρεψα στην 6.9.29....
      ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς

~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~
    • Δεν το δοκίμασα και ούτε θα το δοκιμάσω μάλλον......Βαρέθηκα..... Για όποιον άλλο έχει το κουράγιο.....
      Hey Hello,

Solution to SIM card Issue, First Flash This ROM using EDL and Then Flash MIUI7/8 Based on 5.1.
      http://bigota.d.miui.com/6.7.21/ ... obal_bc4c2904a5.tgz

Guide for Flashing:
      This method works on Locked Bootloader..
      Follow and read the guide carefully and Use Flash all option to make a clean install to avoid conflicts and issues.
      en.miui.com/thread-235865-1-1.html
      Backup your data before proceeding. Use Native Backup Option under Settings to Backup.
      Report back with results.

Thanks and Regards
      Muzamil Paray

ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς

~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~
    • Διαφήμιση
    • Ο/H geoanto555 έγραψε:

............................Μιλάμε για το KENZO εννοείται..................................

Καλά βρε @Souits ένας τόσο ψαγμένος σαν εσένα δεν έχει κρατήσει ένα backup στo pc ..??
      Αν θες να μείνεις σε lollipop κράτα ένα backup της marsh στον υπολογιστή σου με αυτό το twrp..
      Μετά θα γυρίσεις με miflash,θα ξεκλειδώσεις εννοειται και θα κάνεις νέα διαμερίσματα σε efs με αυτό..
      Οδηγός επαναφοράς αρχείων efs και χαμένου ΙΜΕΙ

Το παλικάρι αντιμετώπισε το ίδιο θέμα με σένα και τελικά είναι όλα οκ

Το τονίζω για το κενζο για κάποιους που μπορεί να το διαβάσουν και να αγχωθούν...
      Τελικά βρήκα τα backup μου....Σε δεύτερο σκληρό για backup :P ω ναι τα κάνω κάτι τέτοια..... Αλλά....Αυτά τα backup δεν έχουν ξεχωριστό efs backup......Το παλιό twrp του mic δεν είχε τέτοια επιλογή.....Οπότε λες να κάνουν δουλειά ή όχι;;;
      ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς

~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~