Στο εστειλα.
Προεγκατεστημενος Ιος στο Redmi Note 3 Pro ?
- RedMi Note 3 Pro
-
-
εμένα?
χα χα χα χα...πλάκα κάνω...πειράζω τον @nas.....Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Κράτα φώτο από την σελίδα, δεν γράφουν πουθενά ότι δεν έχει αυτόματες αναβαθμίσεις, οπότε τους πατάς εκεί..
Εναλλακτικά...όπως είπε και ο @demakhs τους ξεχνάς, βάζεις άλλη ρομ (ειδικά την ελληνική του φόρουμ) και χαίρεσαι την συσκευή σου όσο δεν πάει...
Φαντάσου ότι τώρα έχεις ένα υπολογιστή με i7 επεξεργαστή και windows millennium μέσα για λειτουργικό -
Η πλακα ειναι οτι ειναι ξεκλειδωτο :Ρ Μολις τσεκαρα το bootloader με τον οδηγο του site και μου βγαζει αυτο που εστειλα σαν συννημενο.
-
πέφτω απ' τα σύννεφα!!!!!!!!!!!!!!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Κλασικό θέμα με unofficial rom...αν θες να το προχωρήσεις μόνος σου, πρέπει πρώτα να βάλεις μία official fast boot rom ώστε να κλειδώσει ξανά (στην ουσία κλειδωμένος είναι, τα αρχεία έχουν πειράξει για να φαίνεται unlocked) και να κάνεις official unlock με mi account
Επίσης άλλαξε και την συσκευή στο προφίλ σου, το Redmi 3 Pro είναι διαφορετική συσκευή από το Redmi Note 3 Pro -
-
με την.....μισή!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Κάνε την αίτηση (αν δεν την έκανες) και τα λέμε σε 2-3 μέρες που θα πάρεις έγκριση για unlock bootloader
Οδηγός Δημιουργίας Mi Account και αιτήματος ξεκλειδώματος Bootloader με χρήση μόνο Η/Υ -
Ακριβώς το ίδιο θέμα έχει και η συσκευή του φίλου μου, το 16αρι έχει και αυτός αλλά το αγόρασε από Κίνα..Στην δικη του περιπτωση είναι multy, εχει και ελληνικα, μονο που οταν τα επιλεξεις ολα τα μενού εξακολουθουν να ειναι στα Αγγλικα, μονο καποιες εφαρμογες στην αρχική οθονη εχουν ελληνικό όνομα..
Απλά το παιδί φοβάται να κάνουμε την διαδικασία για αλλαγή ρομ για να μην γίνει καμιά στραβή και μετά χρειαστεί να το ανοίξουμε.. -
Και εγω multi ειχα και περασα την china stable σχετικα ευκολα και μετα μεσω updater την developer.προς το παρον εχω μεινει σε αυτη την εκδοση με μενου στα αγγλικα και εγκατάσταση playstore. Μια χαρα ειναι.
Στάλθηκε από το SM-T311 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H Vagelis Minas έγραψε:
Απλά το παιδί φοβάται να κάνουμε την διαδικασία για αλλαγή ρομ για να μην γίνει καμιά στραβή και μετά χρειαστεί να το ανοίξουμε..
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες