Καλημέρα σε όλους θα ήθελα τα φώτα σας λίγο γιατί έχω πρόβλημα με το xiaomi red rice δεν μπορώ να μπω σε cwn recovery . Μπορεί να βοηθήσει κανένας ευχαριστω
Xiaomi red rice from china
-
-
-
Μα καλά πότε το πήρες ?
Προφανώς θα είναι η έκδοση με TDMA που δεν είναι συμβατή με το 3G που έχουμε εδώ. -
Για αρχή να ευχαριστήσω για την απάντηση . Δεν γνώριζα για την σελίδα xiaomi-miui.gr σας βρήκα μετά την αναζητηση βοήθειας .
Το xiaomi red rice το αγόρασαν απο κινα ειναι η έκδοση για κινα και ειναι gsm λειτουργούν και η δυο γραμμές πανω απο την κεραία εμφανίζει ένα G , πιθανών ειναι 2g η μια sim ειναι κανονική και η άλλη micro .
Τώρα μετά την περιγραφή να αναφερθώ στο πρόβλημα , ήθελα να περάσω rom με ελληνικά ακολούθησα έναν οδηγό απο την σελίδα xiaomi.eu/community/threads/xi…ongmi-update-guide.22095/
Δεν μπορούσα να μπω σε recovery mode cwm παρά μόνο σε ένα άλλο με κινεζικά και ένα κλασικό απο android system recovery (3e) .
Τελικός εκανα ένα factory reset και έχασα και ότι είχε μέσα εγκατεστημένο μαζί και το gps που δεν εμφανίζεται πλέον πουθενά .
Τώρα πως μπορώ να βάλω μια rom απο την αρχή και να εχω ελληνικά Και google play chrome κ.λ. Τώρα εχω εγκαταστήσει απο bluetooth το blackmart alpha και κατεβασα το chrome αλλα δεν ανοίγει πιθανός κλείδωμενες δυνατότητες google .
Κάθε βοήθεια δεκτή ευχαριστώ . -
Θα ήθελα να σας Πω ότι δεν ειναι τελικά xiaomi red rice έπεσα θύμα Κινέζου για καλή μου τύχη δεν τον πλήρωσα ακομα οπότε εχω επιστροφή τα χρήματα μου ευχαριστω .
-
Ο/H bakrob έγραψε:
Θα ήθελα να σας Πω ότι δεν ειναι τελικά xiaomi red rice έπεσα θύμα Κινέζου για καλή μου τύχη δεν τον πλήρωσα ακομα οπότε εχω επιστροφή τα χρήματα μου ευχαριστω .
Φίλοι μου , για μια ακόμη φορά θα πώ ότι χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή από που αγοράζουμε !
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0