Μια νέα εικόνα που διέρρευσε στο Weibo, η οποία πιθανόν αποτελεί ακυκλοφόρητο διαφημιστικό υλικό της Xiaomi, πρακτικά επιβεβαιώνει ότι η κινέζικη εταιρεία εργάζεται επάνω σε μια νέα έκδοση του MIUI interface.

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΝαι αλλα αυτα ειναι updates της Miui και οχι του android που ειναι και το βασικοτερο. Σιγουρα βεβαια ειναι το πιο αναβαθμισιμο skin στον χωρο του android που αλλες εταιριες τα αναβαθμιζουν μια φορα το χρονο και οχι σε ολα τα μοντελα τους, αλλα και παλι μερικες android αναβαθμισεις και ισως πιο γρηγορες δε θα ηταν κακες.Ο/H osalonikios έγραψε:
Άλλες εταιρείες τις παρακαλάς για ένα update και σε λίγο εμείς θα φτάσουμε να παρακαλάμε την Xiaomi να μην βγάλει update για 2-3 βδομάδες.
Υποστήριξη στο maximum και μπράβο της. Πως να μην επιμένεις σε xiaomi μετά;
Το redmi note ειναι μια συσκευη που εχει πουλησει πολυ και ειναι λογικο να αναβαθμιστει. Περα απο αυτο ομως και παλι αργησε πολυ για να παει σε MM και σιγουρα δε ξερουμε αν θα παει και σε nougat συντομα. Οπως το κοβω θα ειμαστε παντα μια εκδοση πισω η στην καλυτερη θα πηδαμε εκδοσεις οπως εγινε στο mi4. Οι υπολοιπες συσκευες ομως που δεν πουλησαν τοσο, τι θα απογινουν?Ο/H osalonikios έγραψε:
@baiosss όταν κάποιος με Redmi Note 3 Pro από Lolilop πάει σε MM κι απο κει σε Nougat μέσα σε λιγότερο από 1 χρόνο τι άλλο μπορει να ζητήσει;
Έχω την εντύπωση ότι τη Miui, δεν την λες καν "skin". Skins, μπορείς να πεις το TouchWiz της Samsung, το Sony Xperia UI, το HTC Sense, το LG UX, το Honor Emotion UI της Ηuawei, το Nexus Stock Android της Google, ακόμα και το Ogygen της OnePlus, αλλά την MIUI μάλλον την υποβαθμίζει κάποιος εάν την ονομάσει απλά "Android skin". Έχει ΤΟΟΟΟΣΕΣ χιλιάδες αλλαγές και βελτιώσεις, που κάνει μια κατηγορία από μόνη της!Ο/H baiosss έγραψε:
Ναι αλλα αυτα ειναι updates της Miui και οχι του android που ειναι και το βασικοτερο. Σιγουρα βεβαια ειναι το πιο αναβαθμισιμο skin στον χωρο του android που αλλες εταιριες τα αναβαθμιζουν μια φορα το χρονο και οχι σε ολα τα μοντελα τους, αλλα και παλι μερικες android αναβαθμισεις και ισως πιο γρηγορες δε θα ηταν κακες.
Ο/H soctap έγραψε:
Προφανώς έχει να κάνει και με το android 7.
Εγώ ξέρω ότι είχα κλείδωμα των δικαιωμάτων των εφαρμογών από Kit KatΟ/H caeser έγραψε:
Φυσικά υπερβάλω, για να δώσω έμφαση στο πόσο διαφορετική και βελτιωμένη είναι η Miui, απο οποιοδήποτε άλλο skin... που αισθάνεσαι σαν να είναι αυτόνομο λειτουργικό!
Δεν το κάνω αυτό με ΤΙΠΟΤΑ.Ο/H Trickle έγραψε:
Σε ποιά πρώην αναφέρεσαι? Στην V5, V6 ή V7? Όλες ήταν για... φιγούρα!!!Ο/H osalonikios έγραψε:
Δεν το κάνω αυτό με ΤΙΠΟΤΑ.Άντε να εξηγεις μετά ποιος και τι. Kαλά εχω ήσυχο κεφάλι. Αν θέλω να κάνω φιγούρα παιρνω την πρώην και την πάω βολτα.