Redmi Note 3 Pro - Ερωτήσεις για νέα αγορά
- RedMi Note 3 Pro
-
-
Ο/H kostastechboy έγραψε:
αξιόπιστα μαγαζιά είναι το vickmall και yeso521 -
Ο/H nflo έγραψε:
-
μπορεις να μου εξηγησεις τις διαφορες μεταξυ officialglobal stable και official global developer; εγω θελω απλα να παρω το κινητο και οτιδηποτε χρειαζεται να γινεται εντος του κινητου και χωρις να παρεμβαινω στη λειτουργια του! Οσο για τη γλωσσα δεν με ενοχλει το αγγλικο μενου απλα θελω gr στο πληκτρολογιο
η stable προς το παρόν δεν έχει ελληνικά μενού αλλά σε λίγους μήνες λογικά θα έχει.
Και οι δυό global έχουν playstore και εννοείτε ελληνικό πληκτρολόγιο. -
Ο/H nflo έγραψε:
μπορεις να μου εξηγησεις τις διαφορες μεταξυ officialglobal stable και official global developer; εγω θελω απλα να παρω το κινητο και οτιδηποτε χρειαζεται να γινεται εντος του κινητου και χωρις να παρεμβαινω στη λειτουργια του! Οσο για τη γλωσσα δεν με ενοχλει το αγγλικο μενου απλα θελω gr στο πληκτρολογιο
Και οι δυό global έχουν playstore και εννοείτε ελληνικό πληκτρολόγιο.
-
-
@kostastechboy, συσκευή που δεν έχει service στην χώρα σου, ΠΡΕΠΕΙ να μάθεις κάποια πράγματα ώστε να μπορείς να την επαναφέρεις σε περίπτωση κολλήματος, ακόμα και από αυτόματη αναβάθμιση μπορεί να σου κολλήσει.
Σκέψου το διπλά πριν προχωρήσεις... -
Αρχικα να ευχαριστησω τον @nflo για την βοηθεια που μου παρείχε! @NasDriver τι εννοεις κολλημα αδερφε; στο κατω κατω δεν χρειαζεται η υποστηριξη να ειναι απο την εταιρια...πιστευω οτι αν παω σε καποιον εξειδικευμενο τεχνικο οτι και να εχει το κινητο μπορει να μου το επαναφερει η ακομα μπορω κι εγω ο ιδιος αν χρειαστει με λιγη βοηθεια απο διαφορα forum οπως αυτο! Ισως και να κανω λαθος γι αυτο φωτισε με αν μπορεις!!
-
πιστευω οτι αν παω σε καποιον εξειδικευμενο τεχνικο οτι και να εχει το κινητο μπορει να μου το επαναφερε
Αυτό που σου λέει ο @NasDriver είναι το καλύτερο και για σενα και για το κινητό σου -
Ο/H Bodai έγραψε:
Αυτό που σου λέει ο @NasDriver είναι το καλύτερο και για σενα και για το κινητό σου
-
ακομα μπορω κι εγω ο ιδιος αν χρειαστει με λιγη βοηθεια απο διαφορα forum οπως αυτο!
Κόλλημα, τελευταίες μέρες έτυχαν κινητά με official rom, να πέσουν σε boot loop μετά από OTA update...ένα απλό παράδειγμα. -
Ο/H Bodai έγραψε:
Μην παίρνεις όρκο γι' αυτό. Είναι πολύ λίγα τα service που μπορούν (στην δεδομένη χρονική στιγμή) να επαναφέρουν Xiaomi. Ειδικά μετά απο brick
Even dead i will fight.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα