Παιδία γνωρίζετε κάποιο καλό miracast dongle που να είναι συμβατό με xiaomi συσκεύες και γενικότερα android για μας που δεν έχουμε έξυπνες tv ακόμα ; Αξίζει το mi box?
Λοιπον τελευταια ερωτηση και μετα θα τα βγαλω περα μονος(μεγαλο παιδι ειμαι :P) Yeso251 ή καποιο αλλο; πιστευω ειναι οκ το yeso ειναι μικρο μαγαζι οποτε εχει λιγους πελατες και τους εξυπηρετει καλυτερα..
Κωστάκη δεν μπορει κανεις εδώ να σου πει από που θα ψωνίσεις τι.
Όλα τα κινεζομάγαζα στο ίδιο ζουμι βράζουν, τα ίδια προιόντα πουλανε και το ίδιο κινέζοι ειναι.
Πάρτο από που αγαπάς. Το ίδιο τηλέφωνο θα σου έρθει.
Λοιπον τελευταια ερωτηση και μετα θα τα βγαλω περα μονος(μεγαλο παιδι ειμαι :P) Yeso251 ή καποιο αλλο; πιστευω ειναι οκ το yeso ειναι μικρο μαγαζι οποτε εχει λιγους πελατες και τους εξυπηρετει καλυτερα..
Εγώ σου προτείνω να αγοράσεις από μαγαζί που μπορείς να επιλέξεις ρομ και να μην σου στείλουν αυτοί με ότι ρομ αγοράσουν από τον μεσάζοντά τους. Κατά προτίμηση global dev official. Για να μπορείς να ξεκλειδώσεις άμεσα, για gtv ή gkalen, ή να το δουλέψεις και έτσι. Στο after sales και το κατάστημα που αναφέρεις είναι αξιόπιστο, το έχω κατατάξει στην καλύτερη πεντάδα καταστημάτων, προσωπικά.
Επικοινώνησε μαζί τους για το θέμα της ρομ και αποφάσισε.