Δεν ειναι επισημο συμφορουμίτες.
Πριν ένα μήνα λεγοταν Xiaomi Authorized Store και τώρα έγινε Xiaomi Online Store.
Καταλαβαινετε την διαφορά του Authorized με το Οnline.
Για την ιστορία και μονο έχω πάρει 2 τηλέφωνα, 1 λάμπα, 1 φορτιστή αυτοκινήτου, ένα powerbank και 3 mi band 2. Όλα με εξαίρεση την λάμπα έφυγαν γρήγορα και ήρθαν ακριβως όπως τα ζήτησα. Στην λάμπα είχαμε μια αδικαιολογητη κατ εμε καθηστέρηση 10 ημερών.
Τα προιόντα πάντως είναι άριστα, σε άψογη συσκευασια πάντα και απολύτως σφραγισμένα. Δεν μπήκε χέρι δλδ απο την στιγμή που σφραγιστηκε στο εργοστάσιο.
Καλησπερα παιδια! Χρειαζομαι να με κατατοπισετε! Ισως ειμαι λιγο off-topic συγνωμη! Ειμαι αναμεσα στο redmi pro και redmi note 3 pro! Το πρωτο εχει σιγουρα + σε εμφανιση και καμερα σε σχεση με το RN3 PRΟ κατα τη γνωμη μου...οσον αφορα ομως το κομματι του H/W χρειαζομαι τα φωτα σας!!
Άβυσσος η ψυχή του κινέζου.. Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου..
Ακουω ασχημα πραγματα για την επιδοση του επεξεργαστη στο R pro οσον αφορα το 3D και τα απαιτητικα παιχνιδια...αυτος ειναι ο μονος ενδοιασμος μου λες να μου δημιουργησει θεματα;
Άβυσσος η ψυχή του κινέζου.. Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου..
Καλησπέρα,
πριν 2 βδομάδες περιπου παραγγειλα το redmi note 3 pro απο Vickmall.
απο διάφορα reviews που ειδα για το redmi note 4 φαίνεται αρκετα καλο. επίσης ειδα στο geekbying το redmi note 4 pro με τον snapdragon. ηθελα να μου πειτε τις γνωμες σας, εκανα καλα που πηρα το note 3 pro η επρεπε να παω στο redmi note 4 ( η 4 pro)