Διαφήμιση

Redmi Note 3 Pro - Ερωτήσεις για νέα αγορά

• RedMi Note 3 Pro
    • Ο/H demakhs έγραψε:

Να φωνάξουμε τον @bozonio ή/και την γυναίκα του, να μας κάνουν μία επιστημονική εξήγηση της εκτόξευσης της παντόφλας, της τροχιάς την οποία θα ακολουθήσει αναλόγως της υπάρχουσας τριβής στον αέρα, την ταχύτητα με την οποία θα προσγειωθεί μετά από μία τέτοια εξαναγκασμένη βολή, την έκταση των ζημιών οι οποίες θα προκληθούν στη μάπα του παιδιού, γιατί η παντόφλα, παντόφλα είναι, δεν παθαίνει και τίποτα και μένει να αποδειχθεί το πόσο τελικά άντρας είναι και ποιες είναι οι ενέργειες στις οποίες θα προβεί μετά από αυτό το απεχθές, για το αντρικό πληθυσμό, συμβάν.

Θα κάνει αυτό που πρέπει για να αποκαταστήσει την αντρική τιμή ή θα συνεχίσει και θα πάει να πλύνει και τα πιάτα??

(γεια σου ρε @netronio.....χωρίς παρεξήγηση εεεεεεεε? έχεις μπει στο "κλίμα" πια!! )
      Ωρες ωρες θυμιζω Ελληνικες ταινιες. Εκει που ειναι ο αντρας και λεει στην παρεα

-Εγω την γυναικα μου την εχω σουζα...
      Και ακουγεται απο πισω μια φωνη....
      -Αγησιλαεεεεε
      -Nαι αγαπη μου
      -Θελω να φυγουμε
      -Oτι πεις αγαπη μου!

Δεν αρνουμαι πως ειμαι ετσι. Ωρες ωρες με κανει οτι θελει. Ωρες ωρες περναει ο λογος μου αλλα οταν αρχισει την γκρινια.... Ωχ Παναγια μου!
      Ειμαι 29, η κοπελα μου ειναι 21 και οταν πατησει φωνη, γινομαι 15. Νιωθω οτι θα μπω τιμωρια :P

Δεν παρεξηγω. Ισα ισα. Γουσταρω πολυ το ολο φιλικο κλιμα που υπαρχει στο forum :)
    • Ξεκλείδωμα του Bootloader.
      Μία χαρά τσέκαρε Bootloader, αν είναι κλειδωμένος βουρ για αίτηση για ξεκλείδωμα όπως είσαι. Εάν δεν σου κάτσει το ξεκλείδωμα όπως είσαι με Official global stable, ενημέρωσε να σου πω τα βήματα να το γυρίσουμε σε global developer. Με την οποία θα ξεκλειδώσεις 100%.
      Εάν δεν το κατάλαβες, μόλις γλύτωσες το δύσκολο κομμάτι διότι δεν χρειάζεται να περάσεις Official Rom, διότι official Rom έχεις.

XTRV the Greek miui definition
    • Διαφήμιση
    • Καλησπερα παλικαρια..
      (Σκεφτηκα να κανω αλλο thread για το ποστ αλλα απο την αλλη σε αγορα αναφερομαι.. :) )

Κλασσικα ο κινεζος δεν ειναι να τον εμπιστευεσαι..

Μαζευτειτε γυρω απο τη φωτια να σας πω μια ιστορια.. :D

Display Spoiler

Εκανα λεει μια παραγγελια απο το gearbest μια φορα το xiaomi redmi note 3 pro 3/32/silver στο συνολο των 195,98$ με κατι θηκες και tempered glass.. Δεν ημουν σιγουρος ομως για καποια specs του κινητου κι ετσι ανοιξα ενα ticket, ζητωντας διευκρινησεις. Αυτο. Ουτε ακυρωση, ουτε τιποτα.
      Black Friday ξημερωνε την επομενη μερα και μπαινοντας στη σελιδα του κινητου, αναμενομενα το βλεπω out of stock. "Κλαιν", λεω απο μεσα μου, "πληρωμενο το 'χεις".
      Κατι ομως με τριβελλιζε και ρωταω τον κινεζουλη.. "Αδερφε το εχω πληρωσει οταν ακομα ηταν σε stock, ολα κομπλε ε? Το εχεις κρατησει να μου το στειλεις υποθετω.."
      "Ooooh my dear customer", "Oooooh you're awesome", "Thanks for your understanding", "Ooooh you're the best", "Oooooh δεν το εχω ψηλε", μου ειπε, και μου εδωσε τις επιλογες αλλαγης προΙοντος, refund στο wallet, και refund στο λογαριασμο πληρωμης μου.
      Του λεω "ειστε λιγο απαραδεκτοι αγορινες" και χωρις πολλα πολλα, του δινω αντιπροταση να μου δωσει το χρυσο που ηταν σε flash sale στα 164,95$, 15% κατω σαν compensation και να μου επιστρεψει τη διαφορα.
      "Oooh you are so patient", "Ooooh I'll take you out for dinner", "Ooooh you make best sex", "Ooooh αμα θελεις στο δινω στην αρχικη του 191,95$".
      Του ειπα να μου δωσει refund εν τελει..
      Ανοιγω live chat γιατι εχω χασει καθε σπιθαμη υπομονης με τον κινεζο στο ticket, να παιρνω μια απαντηση καθε 24 ωρες..
      Λεω στον Alexander (που για καποιο λογο μου τον εδειχνε ξανθια με ωραιο χαμογελο.. βρε λες να ειναι απλα κανενας κινεζος Yu Wong Lee απο πισω και να μας κοροϊδευουν με τα ονοματα?)
      οτι θελω refund αμεσα και μου λεει "σε εχω φτιαξει φιλαρακι, σε 7-15 μερες θα τα εχεις"..

Και καπως ετσι τελειωνει η ιστορια..

Οπως καταλαβατε ειπα να το ριξω λιγο στην πλακα γιατι αλλιως θα τραβαω τα μαλλια μου (για αρχη) :)

Τωρα υπαρχουν τα εξης ερωτηματα:
      1. Απο βλακεια μου, καθαρα λογω βιασυνης, πληρωσα με πιστωτικη VISA αντι να παω απο το revolutακι μου με paypal και να εχω τα λεφτα πισω τσακ μπαμ. Ασχετα τι λεει ο κινεζος, περιπου ποσες μερες κανουν να μπουν τα χρηματα και μετα απο ποσο θα πρεπει να ανησυχησω? (διαβασα καπου στο reddit για κατι chargeback και τετοια αλλα δεν εχω ιδεα)
      2. Τι αποψη εχετε για το συμβαν? Εκτος απο τη χρηση πιστωτικης, που αλλου πιστευετε οτι δε χειριστηκα καλα το θεμα? Εχετε καποια παρομοια εμπειρια απο το ιδιο ή αλλο καταστημα?
      3. Ποιο αλλο κινεζομαγαζο θα προτεινατε για αγορα του κινητου αυτου? Σε νορμαλ τιμες παντα και κατα προτιμηση να εχετε ηδη καποιο ιστορικο αγορων απο εκει.
    • @oYoshis_oMitsos τελικά δεν κατάλαβα, δέχτηκες να σου στείλει την συσκευή ή συμφωνήσατε σε refund του καταβληθέντος τιμήματος στην visa σου;
      ?(
      R O M: XTRV ARΩMA
      Bootloader: UNLocked

• Ο/H oYoshis_oMitsos έγραψε:

refund στο wallet,
      Γιατι δεν δέχτηκες αυτό;
      Και παραγγελία το χρυσο στην τιμη που το ειχαν!
      You may think you can fly - but you better not try
    • Διαφήμιση

@soulg refund.
      Κάνει έως και 14 εργάσιμες να εμφανιστεί στην κάρτα σου το χρήμα (revolute, visa κλπ). Με paypal θα φαινόταν πολύ ποιο γρήγορα.
      Γνώμη μου, έπρεπε να έχεις συνδέσει τις κάρτες σου με paypal και να κάνεις τις πληρωμές σου από εκεί.
      R O M: XTRV ARΩMA
      Bootloader: UNLocked

• @'Thracia τι εννοεις? το ειχε flash sale στα 165$ και οταν του ειπα να μου κανει εκπτωση 15% στην ηδη εκπτωση του flash sale (δηλαδη καπου στα 140$), μου ειπε οτι μπορει να μου το δωσει μονο στην αρχικη τιμη των 192$.

Λυπαμαι αλλα δε διατιθεμαι να δωσω 192 δολλαρια για ενα χρωμα που δε θελω κι επισης οταν μου εχουν κανει αυτο το πραγμα.
      Εμ σε πηδ***, εμ θα τους πληρωσεις κιολας? :P

@'soulg' την debit την εχω στο paypal, η cc ομως δεν ειναι δικια μου :)

Ετσι οπως εγινε το θεμα, θα περιμενω πρωτα να μου δωσουν πισω τα λεφτα και μετα θα αρχισω να ξανα ασχολουμαι με το θεμα της αγορας.

Ωστοσο, εχετε να προτεινετε καποιο αξιοπιστο που το χρησιμοποιειτε κι εσεις?

Ωστοσο, εχετε να προτεινετε καποιο αξιοπιστο που το χρησιμοποιειτε κι εσεις
      Όλα οσα αναφέρονται αξιόπιστα είναι!
      Μεχρι να μας πηδ***. :D
      vickmall,geekbuying,minideal.to2c.merimobiles(το θυμάται κανεις; :lol: ) bla bla :thumbsup:
      You may think you can fly - but you better not try
    • Ο/H Thracia έγραψε:

vickmall,geekbuying,minideal.to2c.merimobiles
      ειναι ενας στο aliexpress που το ξεκινα το χρυσο απο 156$, Xiaomi Dreami Store λεγεται ο πωλητης.

edit: Παιζει και το Xiaomi Online Store. Παιζει να ειναι official της xiaomi? Το ξεκιναει απο τα 162$
    • Διαφήμιση

Ο/H Thracia έγραψε:

vickmall,geekbuying,minideal.to2c.merimobiles
      ειναι ενας στο aliexpress που το ξεκινα το χρυσο απο 156$, Xiaomi Dreami Store λεγεται ο πωλητης.
      Τι χρυσό....... σαν τον Γιώργο Μάγκα θα είσαι.