Ωρες ωρες θυμιζω Ελληνικες ταινιες. Εκει που ειναι ο αντρας και λεει στην παρεαΟ/H demakhs έγραψε:
Να φωνάξουμε τον @bozonio ή/και την γυναίκα του, να μας κάνουν μία επιστημονική εξήγηση της εκτόξευσης της παντόφλας, της τροχιάς την οποία θα ακολουθήσει αναλόγως της υπάρχουσας τριβής στον αέρα, την ταχύτητα με την οποία θα προσγειωθεί μετά από μία τέτοια εξαναγκασμένη βολή, την έκταση των ζημιών οι οποίες θα προκληθούν στη μάπα του παιδιού, γιατί η παντόφλα, παντόφλα είναι, δεν παθαίνει και τίποτα και μένει να αποδειχθεί το πόσο τελικά άντρας είναι και ποιες είναι οι ενέργειες στις οποίες θα προβεί μετά από αυτό το απεχθές, για το αντρικό πληθυσμό, συμβάν.
Θα κάνει αυτό που πρέπει για να αποκαταστήσει την αντρική τιμή ή θα συνεχίσει και θα πάει να πλύνει και τα πιάτα??
(γεια σου ρε @netronio.....χωρίς παρεξήγηση εεεεεεεε? έχεις μπει στο "κλίμα" πια!! )
-Εγω την γυναικα μου την εχω σουζα...
Και ακουγεται απο πισω μια φωνη....
-Αγησιλαεεεεε
-Nαι αγαπη μου
-Θελω να φυγουμε
-Oτι πεις αγαπη μου!
Δεν αρνουμαι πως ειμαι ετσι. Ωρες ωρες με κανει οτι θελει. Ωρες ωρες περναει ο λογος μου αλλα οταν αρχισει την γκρινια.... Ωχ Παναγια μου!
Ειμαι 29, η κοπελα μου ειναι 21 και οταν πατησει φωνη, γινομαι 15. Νιωθω οτι θα μπω τιμωρια

Δεν παρεξηγω. Ισα ισα. Γουσταρω πολυ το ολο φιλικο κλιμα που υπαρχει στο forum