Διαφήμιση

Redmi Note 3 Pro - Ερωτήσεις για νέα αγορά

• RedMi Note 3 Pro
    • Ο/H Roul έγραψε:

Εχω κανει μια ερωτηση να μου δώσουν χρόνο και βλέπουμε.
      Μη δινεις και πολλη βαση στους χρονους τους και γενικα σε ο,τι λενε. Θα σου πει οτι θα στο στειλει οταν τελειωσει το presale στην ταδε ημερομηνια που λεει (Πχ τωρα λεει οτι τελειωνει σε 2 μερες και ξεκιναει να στελνει σε 3). Καλλιστα ομως θα μπορεσει να τραβηξει αλλες 2 μερες τουλαχιστον το Presale και να καθυστερησει αλλες 5-6 την αποστολη. Θυμαμαι το presale της XiaoMi Yi 4k Action Cam στο Gearbest που τους πηγαινανε κανα 2μηνο απο βδομαδα σε βδομαδα :lol: ;( :lol:
    • οχι ρε γαβ γαβ, απλα περιμενε! Τι αλκατελ..

=============== Νοε 28th 2016, 5:04pm ===============
      Να ρωτησω κατι.. Τι εστι Aliexpress Standard Shipping?

Επισης, τελειωνιο τι παιζει?

Εδω.. Σπαμμαρομαι μονος μου..

Ψαχνω στη γοογλα αλλα δε βρισκω κατι..

το RN3 Pro υποστηριζει wireless charging? Ξερω για fast charging.
    • Διαφήμιση
    • καλημέρεζ
      Βλέπω και στο AliExpress αλλα εννοειται οτι με μπερδεύουν οι ονομασίες :whistling: .

Η διαφορά στις διαστάσεις του kate (λιγο πιο μεγαλο) είναι σημάδι οτι κοιταω το σωστο? Σωστοοος?
      Ετσι λοιπόν κοιταω το
      1. Official Global Version Xiaomi Redmi Note 3 pro prime special Edition Smartphone 5.5 Inch 3GB 32GB 16.0MP& B4 B20 B28 LTE που το δίνει με
        • Xiaomi Model: Redmi Note 3 Pro Prime Special Edition (KAI prime KAI special Edition??????????)

• Official Global Version: yes special Edition International version
        • Official Global Stable Firmware: yes you can upgrade it to latest
        • OTA update: support OTA upgrade
        και το

2. Official Global Version Xiaomi Redmi Note 3 3i pro prime special Edition Mobile phone 5.5 Inch 3GB 32GB 16.0MP& B4 B20 B28 LTE (ΚΑΙ 3ι KAI prime KAI special Edition...αμ τι νόμιζες? τα υπόλοιπα ειναι ίδια με το απο πανω.
      edit: έχει και πινακάκι κάτω που δίνει τη διαφορά

VersionChina Version - Redmi Note 3Global Version - Redmi Note 3 Pro Special Edition
      ColorGray Silver GlodGrey Gold
      FirmwareInstall Custom (Not support OTA update) or Global ROM (Support OTA Update to MIUI8)Official Global ROM,you can get any new update imformation ,(Can OTA update to MIUI 8)
      LanguageMulti LanguageOriginal Multi Languages Perfect Translation
      Size150x76x8.65152.5x76x8.65
      Packing BoxChineseEnglish Package + User Manual
      ChargerOriginal US ChargerOriginal EU Charger with CE
      2G Network2G: GSM 850 /900 /1800 /1900MHz2G: GSM 850 /900 /1800 /1900MHz
      3G Network3G: WCDMA 850 /900 /1700 /1900 /2100MHz3G: WCDMA 850 /900 /1900 /2100MHz
      4G Network4G: FDD LTE B5:850 /B8:900 /B4:1700 /B3:1800 /B1:2100 /B7:2600 MHz
      TD LTE B38:2600 /B39:1900 /B40:2300 /B41:2555- 2655MHz
      4G: FDD LTE B5:850 /B8:900 /B4:1700 /B3:1800 /B1:2100 /B7:2600 /B2:1900 /B20:800 /B28:700 MHz
      TD LTE B40:2300MHz
      CertificateCCC CertificateCE FCC Certificate

Για να μη σας ζαλίζω και πολύ, κοιτάω το σωστό ? βλέπω την B20:800 αρα κάνει για Q.
      Τα ελληνικά ειναι μέσα στο global οπως μου εξήγησε χτες ο @NasDriver αρα εχει Ελληνικα αυτη.
      Αρα το σωστο 8o

Απο Ali δεν εχω ξαναματαπάρει.
      Βλέπω Store:Xiaomi Online Store kai 97,7

:roll:
    • Αγορι chill.. Κι εγω χτες προχτες τα ξεδιαλυνα οποτε μη στο παιζω ειδικος..

• Redmi Note 3 PRO: ειναι απλα αυτο και αναφερεται στο μοντελο των 2/16
      • Redmi Note 3 PRO Prime: ιδιο με το προηγουμενο, απλα ειναι η εκδοση των 3/32
      • Redmi Note 3 PRO Prime Special Πιτα γυρω απ'ολα: Ειναι η εκδοση για την αγορα εξω απο την κινα, κυριως την Ινδια. Αλλιως γνωστη και ως "International", "Global", "Overseas", η οποια υποστηριζει και την 800αρα

Οσο για τις Rom, αν θες αναλυτικα για καθε εκδοση (Global/Chinese, Stable/Dev), υπαρχει καπου ενα thread ή λεξικο που θα στο δωσει καποιος που γνωριζει καλυτερα τα κατατοπια γιατι εγω με μια γρηγορη ματια δεν το βρηκα.
      Με δυο λογια.. Αν παρεις την Stable Global θα εχεις ελληνικα (δεν ξερω ΤΙ ελληνικα ομως..). Αν δε σε νοιαζει να βαλεις την ελληνικη rom, και για το support/feedback, και γιατι λενε οτι εχει καποια tweaks εναντι της αρχικης, μη σκας. Παλι κομπλε θα εισαι.
    • Διαφήμιση
    • Ταταμμ!!
      Redmi note 3 mtk επεξεργαστή αγορά Κίνας

Redmi note 3 pro snapdragon επεξεργαστής αγορά Ινδίας

Redmi note 3 pro special edition snapdragon επεξεργαστής και 800 band αγορά Ταϊβάν

Το prime αναφέρετε στην μεγάλη έκδοση 3/32 αλλά δεν το αναγράφουν όλοι.

Sos!! το special edition δεν έχει China roms
      μονο global

Καλές αγορές :thumbsup:
      You may think you can fly - but you better not try
    • ε εμεις δε θελουμε china roms :idea:

ε λεω να το χτυπήσω. :)

OffTopic

και μου είπαν τα ακουστικα τα Piston 3 τα σπάνε. μαλλον θα πάρω και αυτα.
    • Ο/H Roul έγραψε:

Αν εχει καποιος αποψη, ας πει γιατι κι εγω το σκεφτομαι να τα παρω :)
    • Ο/H oYoshis_oMitsos έγραψε:

Ο/H Roul έγραψε:

Αν εχει καποιος αποψη, ας πει γιατι κι εγω το σκεφτομαι να τα παρω :)
      Xiaomi dual hybrid :thumbsup:

Τα σπάνε.....τα τύμπανα!! :thumbsup:
      You may think you can fly - but you better not try
    • Διαφήμιση