Από τοτε που άνοιξα αυτό το θέμα πέρασε καιρός και πολλοι πειραματισμοί οποτε να σας θυμίσω λιγάκι..
Έχω το Redmi Note 3 6.0.1 MMN29M 2016-11-01 MIUI 82 by xiaomi-miui.gr XTRVbeta1-6.12.15 |Beta και θα ήθελα να βαλω την επισημη stable έκδοση 6.0.1 MMN29M 2016-11-01 MIUI Global 8.1 |Stable 8.1.1.0(MHOMIDI) που κυκλοφορησε προσφάτως θα χρειαστώ όμως την πολύτιμη βοήθεια σας.To κινητό μου είχε έρθει με την dev ch-en version mm πρέπει να το flasharo παλι ετσι και μετα να αναβαθμίσω στην global;
In Transit
Netherlands(PostNL International Mail)
Greece(ELTA)
Latest Event -- 2016-12-17 12:56 The item has been processed in the country of destination
Destination Country - Tracking Consuming: 574 ms2016-12-17 10:56RECEIVE ITEM AT OFFICE OF EXCHANGE
2016-12-04 04:59NETHERLANDS, SEND ITEM ABROAD
Origin Country - Tracking Consuming: 493 ms2016-12-17 12:56The item has been processed in the country of destination
2016-12-05 08:06The item is on transport to the country of destination
2016-12-04 04:59The item is at the PostNL sorting center
2016-11-29 07:16The item is pre-advised
Τι λετε παιδια τον ηπιαμε??κ εαν μας δαγκωσει το τελωνειο , τι μπορω να κανω?(οχι βεβαια να πληρωσω) μπορω να το γυρισω πισω?
Σας ευχαριστω πολυ παιδια για τις απαντησεις..
Εχουν σταλει απο Ολλανδια στα ΕΛΤΑ..
το κοστος παραγγελιας ητασν 160 ευρω..τι ποσοστο παει? κ πως γινεται το ολο θεμα? με παιρνουν τηλ , τα σκαω , και μου το στελνουν?
Α ρε μια φορα ειπα να παραγγειλω κ γω..α ρε xiaomi τι μας κανεις ..
θα ενημερωσω για οτι νεο εχω γιασ να ξερουν κ οι υπολοιποι τι γινεται
απ'ο,τι βλεπω κι εγω, κι ο @Roul κι ο φιλος @evosmos παμε για παντρεια με τον τελωνη το τελονι.
Κι εμενα χτες, προχτες πρεπει να εφτασε εδω, οποτε @Roul παιζει να ειμαστε και στο ιδιο φορτιο.
Προσωπικα, ενδεχεται να μου ηρθε απευθειας απο σιγκαπουρη, οποτε και να θελω δεν το γλιτωνω το καπελο.. ξερει κανεις περιπου καμια εκτιμηση τελωνειου για να μην το παθω τελευταια στιγμη το εγκεφαλικο?
η παραγγελια ηταν 156$.
@oYoshis_oMitsos
το δικό μου έφτασε χτες 21.16 στο Ελ. βενιζέλος. Άντε να δούμε
Αν πέρασε τελωνείο νομίζω θα φανεί κατά την παραλαβή που θα σου πουν ...τώρα πλερώ
Θυμάμαι όταν είχε έρθει το δέμα από Κίνα που είχε περάσει από τελωνείο δεν μου το παρέδωσαν άλλα
μου είπαν να περάσω από ένα ΕΛΤΑ που είχε μόνο δέματα. Εκεί, μου είπαν έχεις και χρέωση τελωνιου.
Μην τα δένεις αυτα που σου λέω. Μου εχει τύχει μια φορα μονο και αυτό πολυ παλια, οπότε δε γνωρίζω διαδικασίες κλπ.
Επίσης, ο εκτελωνισμός ενός προϊόντος βασίζεται ΚΑΙ στο τιμολόγιο για να βγει το κόστος.
Δεν μπορω να καταλάβω πως θα περάσει τελωνείο ενα προιον που γραφει gift και δεν εχει τιμολόγιο?
ή αν εχει δε θα ειναι το κανονικό ποσό.