Κατ΄αρχήν ευχαριστώ για τις πολύ γρήγορες απαντήσεις...
P.S Ωραία συσκευή αλλά χάλια το miui... Αν βγάλει καλή stable καμιά cyanogenmod θα είναι perfect.
P.S2 υπάρχει κανένας τρόπος για always expanded notifications?
'Ενα από τα θέματα είναι ότι δεν γίνεται unlock ο bootloader σε stable. Αυτό είναι της Xiaomi και είναι χαζό κατ' εμέ... (Με root σε global stable παίρνει ota?)Ο/H geoanto555 έγραψε:
Αυτό που λες δεν θα μπορούσε να στέκει....
Κλειδωμένο bootloader και root δεν θα ήταν σωστό να υπάρχει.. Βέβαια όλο και κάτι έχει βγει από κάποια αλάνια..
Μπορείς να ξεκλειδώσεις και να έχεις και root TWRP και updates και τα πάντα...
Αν ψάξεις λίγο θα βρεις έυκολα την λύση.....
Με update σε global developer χάνεις user data? (Γενικά δεν θα πολυήθελα να αποθηλεύσω τα πάντα στη xiaomi. Θα δείξει...) Απλά θα ήθελα να ξέρω όσο γίνεται αν κάνω update σε global αν χάνεις τα dataΟ/H NasDriver έγραψε:
Ούτε στην Xiaomi πρέπει να πάει...αν κολλάει σε κάποιον κολλάει στην google που φτιάχνει το android και τις πολιτικές ασφαλείας που εφαρμόζει τις οποίες πρέπει να ακολουθούν οι εταιρείες κατασκευής κινητών που χρησιμοποιούν android.Ο/H jimger έγραψε:
Φίλε το έλεος δεν πάει σε κάποιον εδώ αλλά στην Xiaomi...
Στα του unlock bootloader, κατέβασε την global developer Redmi 3S/Prime/3X και από τον υπολογιστή (πολλές φορές δεν την δέχεται) και από το κινητό (σπάνιο να μην την δεχτεί) και προσπάθησε να την περάσεις με τον updater της συσκευής επιλέγοντας πακέτο αναβάθμισης.
Αν δεν δουλέψει αναγκαστικά θα πρέπει να πας με miflash σε edl mode.
Με το unlock bootloader δεν χάνεις τίποτα από τα όσα προσφέρει η συσκευή.
Για τα data (επαφές, μηνύματα, φώτο κτλ) κάνε συγχρονισμό με το mi account και δεν θα χαθεί τίποτα, εκτός από τις εφαρμογές σου.
Ο μόνος λόγος που αποφεύγω να πάω σε ελληνική είναι τα ota (Δεν ξέρω αν είναι διαθέσιμα σε rooted global stable).Ο/H spideman3 έγραψε:
Αν θέλεις root βάζεις την Ελληνική Rom. Αλλά αν επιμένεις να παραμείνεις σε Global rom πήγαινε σε Developer από την πρώτη σελίδα της 6.9.29 θα βρεις το root που χρησιμοποιούν οι Ελληνικές rom απλά μόλις κάνεις εγκατάσταση πήγαινε στο play store και ξετσεκάρισε την αυτόματη αναβάθμιση του root.Ο/H jimger έγραψε:
Εγώ που είμαι global stable δεν μπορώ να κάνω unlock? Γιατί και σε εμένα το ίδιο μήνυμα πετάει...
Συγγνώμη αν κάποιος θέλει να κάνει root την stable τι γίνεται? Έλεος....
Επίσης επειδή με έχει βολέψει το fingerprint χάνεται η δυνατότητα να το χρησιμοποιείς μετά από root?
P.S Ωραία συσκευή αλλά χάλια το miui... Αν βγάλει καλή stable καμιά cyanogenmod θα είναι perfect.
P.S2 υπάρχει κανένας τρόπος για always expanded notifications?