Ένα-ένα...έφυγε ο κωδικός που ζήταγε στον TWRP ? Αν ναι, αφού κάνεις install την ρομ και πέσεις σε bootloop έμπα fastboot mode και τρέξε πάλι το unlock tool
Πρόβλημα με αρχικές ρυθμίσεις και σύνδεση λογαριασμού Mi
-
-
Ο/H marianna35g έγραψε:
Το εκανα μολις και παλι τα ιδια κανει... Κανω format data και χανονται ολα τα αρχεια, μαζι με την ελληνικη rom. Ξαναπερναω τη rom και τη κανω install και παλι brickαρει. Δεν ξερω τι αλλο να κανω πλεον...
-
@marianna35g
Κατέβασε κι αυτή τη ρομ ...
xiaomi-miui.gr/community/wsif/…ssy-THUNDER-MiUi8-6-9-29/
Θα ήθελα τώρα να συνδεθείς με το miunlock σε fastboot και να επιχειρήσεις να ξεκλειδωσεις τον bootloader ..
Ας έχεις ξεκλειδώσει , ξανακάντο άλλη μία φορά ..
Επίσης θα δοκιμάσεις και αυτό το TWRP ..
TWRP_hennessy.zip | by Xiaomi.eu for Generic Device/Other
Δοκίμασε πρώτα ξεκλειδωμα με miunlock και πες μου ... -
@NasDriver
Φιλε μας εσωσες απο το Δαφνι.... Αν και δεν δουλεψε το recovery μετα αφου ηταν brickαρισμενο, το εβαλα σε fastboot και το ξεκλειδωσα και ανοιξε κανονικα! Και το mi account και οι ρυθμισεις ανοιγουν κανονικα! Ο οδηγος δεν εγραφε πουθενα οτι θα επρεπε να ξεκλειδωσω τον bootloader με το που θα εκανα flash τη rom (η τουλαχιστον δεν το ειδα εγω καπου). Ευχαριστουμε παρα πολυ! Και εσας τους υπολοιπους για το ενδιαφερον! -
Δεν το γράφει στον οδηγό γιατί δεν είναι βήμα της διαδικασίας.
Τυχαίνει όμως αρκετές φορές να κλειδώνει ο bootloader μετά από κάποιες αλλαγές ρομ...όπως στην περίπτωσή σας
Καλοδούλευτη -
Άρχισα να στήνω επιτέλους το κινητό μου!!! Κινητό πήρα και κινητό δεν είχα :p Είχα απογοητευτεί εντελώς. Χίλια ευχαριστώ! Επιτέλους θα βρει το παιδί μου την ησυχία του που το είχα πρηξει τόσες μέρες!
-
-
Ασχολείται το παιδί, έχει κανει το κινητό του πειραματόζωο! Εχει αλλάξει ενα κάρο rom. Το δικό μου όμως τον προβλημάτισε, κολλούσαμε στη τελευταία λεπτομέρεια που όμως ήταν η σημαντικότερη. Δε το είχαμε διαβάσει και πουθενά. Μέχρι και ένας φίλος του ήρθε χθες να βοηθήσει και δε καταλάβαινε τι μπορεί να φταίει μιας που εκείνος δεν είχε αντιμετωπίσει τέτοιο πρόβλημα. Τέλος καλό όλα καλά! Τα Χριστούγεννα που θα του κάνω δώρο το ίδιο κινητό με το δικό μου θα ξέρει τι να κάνει!!!!
-
Τα Χριστούγεννα θα έχει βγει ποιο νέο και ποιο καλό
-
Ααααα μη μου λες τέτοια και του δώσω το δικό μου και πάρω εγω το καινούργιο, με έχουν διωξει απο τα pc, ένα κινητό εχω να κάνω τη δουλειά μου. Θα ζηλεύω μετα
-
-
Αναλόγως τη τιμή του καινούριου χαχαχα!!! Αν σηκώνει η τσέπη θα του το πάρω, αν όχι θα αποκτήσει το xiaomi redmi note 3 pro και μια χαρά θα είναι. Εκτός αν συνδράμει!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0