Redmi Note 3 Pro
-
-
Δεν μας είπες το πήρες από Ελλάδα ή από έξω; Αν το πήρες από εδώ, το στέλνεις πίσω, εάν είναι από έξω διάβασε οδηγούς γιατί μέχρι να το επιστρέψεις και να σου πιστωθούν τα λεφτά θα έχει βγεί το redmi note 5.
Proud member of xiaomi-miui.gr -
το πήρα απο ελλάδα και τελικα το επιστρέφω πίσω εφόσον μου τα μάσαγε η κοπελιά στο τηλέφωνο. μολις μιλησα με το Mygad και μου δωσανε πληροφοριες για ολα οποτε μολις επιστραφουν τα χρηματα θα το παρω απο εκει, αχχχ τι τραβαω σημερα χαχαχαNovelty is seldom the essential... make a subject better from its intrinsic nature - Henri de Toulouse-Lautrec
-
Μαθαίνεις τον κόσμο της xiaomi
Καλώς ήρθες σου είπαμε...δεν σου είπαμε
...Καλώς ήρθες στην παρέα μας
Κάνε και αυτό να υπάρχει, μπορεί να χρειαστεί μελλοντικά, άσχετα με το ποια ρομ θα έχεις Οδηγός Δημιουργίας Mi Account και αιτήματος ξεκλειδώματος Bootloader με χρήση μόνο Η/Υ -
Eυχαριστωωωω!!!!!!! χαχα, Βρίκα πολλα ενδιαφέροντα πράγματα στο site σας... και μόλις έπεσα πάνω στο Note 4 μου έφυγαν τα μάτια... Γιατί μου το κάνετε αυτοοοοο! Τώρα με την επιστροφή των χρημάτων είμαι σε δίλημμα χαχα!!!!! διχάστηκα μεταξύ redmi 3 pro kai note 4
kαι φυσικά καταλάβατε οτι κύρια προτεραιότητα μου είναι η θερμανση της συσκευης.... ποιο απο τα 2 καίει περισσοτερο?
Novelty is seldom the essential... make a subject better from its intrinsic nature - Henri de Toulouse-Lautrec -
-
Λάθος διατύπωση !!!! δέν θέλω να θερμαίνεται η συσκευή ήθελα να πω χαχαχαNovelty is seldom the essential... make a subject better from its intrinsic nature - Henri de Toulouse-Lautrec
-
Ναι βρε το κατάλαβα...
Proud member of xiaomi-miui.gr
-
Δεν έχουν θέματα θερμοκρασίας όποιο από τα δύο και εάν διαλέξεις τελικά
-
Καλησπέρα και χρόνια πολλά, μολις παρελαβα και εγω και εχω μπερδευτεί, αυτη η ρομ παίρνει ενημερώσεις;
-
-
Ευχαριστω θα το κοιταξω
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-