Επικεντρώσου σε ένα θέμα, αν και στα δύο τελικά είσαι off topic αφού το συγκεκριμένο είναι για την Ελληνική stable και όχι για την Global Stable, το άλλο είναι για τον bootloader και εσύ θέλεις Global Stable + Ξεκλείδωτο Bootloader + TWRP + Root

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμού"Ένα τηλέφωνο" σίγουρα δεν είναι το τηλέφωνο που έχεις αυτή τη στιγμή....Ο/H klainmaingr έγραψε:
Γίνεται να μπεί twrp σε αυτην ή για κάποιο λόγο μπαίνει μόνο σε custom roms τύπου gtv οπότε το ξεχνάω;
Αν δε σου κάνει κόπο κατευθυνε με σε ένα κατάλληλο thread ή πες μου να ανοίξω ένα καινούριο για να μη δημιουργω σύγχιση.Ο/H NasDriver έγραψε:
Επικεντρώσου σε ένα θέμα, αν και στα δύο τελικά είσαι off topic αφού το συγκεκριμένο είναι για την Ελληνική stable και όχι για την Global Stable, το άλλο είναι για τον bootloader και εσύ θέλεις Global Stable + Ξεκλείδωτο Bootloader + TWRP + Root![]()
Γύρνα σελίδα και δες το προηγούμενο μήνυμα.....Ο/H klainmaingr έγραψε:
Η απορία είναι αν μετά το #3 μπορώ
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Γύρνα σελίδα και δες το προηγούμενο μήνυμα.....Εγώ θα σου λεγα να ΄βάλεις Ελληνική βέβαια..Ο/H klainmaingr έγραψε:
Η απορία είναι αν μετά το #3 μπορώ
Κάπως έτσι. Ευχαριστώ για το link παραπάνω. Πολύ κατανοητό.Ο/H geoanto555 έγραψε:
Τα περισσότερα θέματα με την μπαταρία λύνονται με ένα wipe system...
Δοκίμασε και την official και βλέπεις.
Κόπο δεν μου κάνει, χρόνο δεν έχω να ψάχνω και να διαβάζω στο ίντερνετ...για την κάθε ιδιαιτερότητα που θέλει να κάνει ο κάθε χρήστης στην συσκευή του.Ο/H klainmaingr έγραψε:
Αν δε σου κάνει κόπο κατευθυνε με σε ένα κατάλληλο thread ή πες μου να ανοίξω ένα καινούριο για να μη δημιουργω σύγχιση.
Ο/H klainmaingr έγραψε:
Ναι δεν είναι η πρώτη φορά