κλειδωμενος μπουτλοαντερ παω να βαλω απο updater την οφισιαλ china αλλα δεν μπαινει λεει update couldnt verified package εχω μετονομασει σε update και το εχω βαλει σε στον downloaded_rom....θελω να βαλω οφισιαλ για να μπορεσω να ξεκλειδωσω και να περασω twrp και ελληνικη...εχει ερθει λογικα με μπασταρδεμενη απο xiomi.eu
mi5 προβλημα στο περασμα οφισιαλ china stable/developer
-
-
Πρέπει να κάνεις τα παρακάτω βήματα. Ελεγχο bootloader Πως τσεκάρουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
μα ειναι κλειδωμενος δεν εκανα κινηση ν ξεκλειδωσω επειδη ξερω οι οφισιαλ περνιουντε και με κλειδωμενο μεσω updater...
-
-
ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση αυριο θα το κανω και θα δωσω αποτελεσμα
-
Εσύ μπορεί να μην έκανες κάτι αλλά ξέρεις οι Κινέζοι τι έχουν κάνει...?? Πόσα έρχονται ξεκλείδωτα...Γιαυτό πάντα έλεγχο... Και εμένα όταν έρθει το δικό μου με το καλό θα το τσεκάρω σίγουρα!!Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
αν ειναι ξεκλειδωτο ανοφισιαλ ποιον οδηγω ακολουθω ;
-
Περνάς official fastboot rom με το miflash....(καλύτερα την 6.8.18 MIUI 8 Global Developer ROM 6.8.18 for All Supported Devices | Xiaomi Tips)
Το μαθα καλά....Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
τελικα παιδια ειναι κλειδομενος τι κανω;
-
κατεβαζα mi pc suite και δεν ειναι για την ρομ μου λεει να κανω αναβαθμιση.. της ρομ απο το κινητο
-
Ο/H konstantinosha έγραψε:
κατεβαζα mi pc suite και δεν ειναι για την ρομ μου λεει να κανω αναβαθμιση.. της ρομ απο το κινητο
Ποιο ήταν το αποτέλεσμα για τον bootloader? -
ολα false
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0