Μεγάλη σεισμική δόνηση πριν από λίγο έγινε αισθητή στην ΠΑΤΡΑ
-
-
-
-
Το περιμένανε παιδιά...το λέμε εδώ και πόσον καιρό...ελπίζω να είναι ο κύριος...
Όπως και να έχει έφυγε αρκετή ενέργεια απο την οποία μαζεύτηκε στην περιοχή εδώ και χρόνια, σύμφωνα με τους σεισμολόγους.Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
πολύ επιφανειακός, γιαυτό και έγινε αισθητός τόσο πολύ. Οι πληροφορίες μου λένε για 2 χιλιόμετρα εστιακό βάθος.
Στις τελευταίες 50 ανακοινώσεις του Αστεροσκοπείου για σεισμούς, ο πιο επιφανειακός είναι 9 χιλιόμετρα βάθος. Δεν ξέρω ακριβώς τι σημαίνει αυτό αλλά είναι σημαντικό στην παρατήρηση. -
Κουνηθήκαμε αρκετά... Και στο Ριο που ήμουν κράτησε περίπου 7 δεύτερα (η μεγάλη ένταση που ήταν αισθητή).
Ναι όπως έιπε ο @pavlidisc ας ελπίσουμε να έγινε εκτόνωση της ενέργειας. Τα κτήρια που μένουμε είναι 30+ χρονών.. θα γίνει μεγάλη ζημιά σε μεγαλύτερο σεισμό.
(Μη το μελετάω αλλά για να γελάσουμε λίγο, εαν γίνει κάτι πρέπει με κάποιο τρόπο να σας δώσω το MiAccount μου να με βρείτε με το Find Device στο Mi3..)
Σοβαρά τώρα.Γενικά η φύση είναι ανίκητη..εαν προσπαθήσεις να την κοντράρεις, θα χάσεις.. και μαζί σου αρκετές άλλες ζωές. -
Εννοείται!!! ΑΝΙΚΗΤΗ!!!! Ποιος μπορεί να τα βάλει μαζί της;;;;;;;!!!!!!
Πάντως έχει πολύ καιρό (τουλάχιστον 2 χρόνια) που διαβάζω (εδώ κι εκεί βέβαια...) οτι η περιοχή αυτή έχει μαζέψει πολύ ενέργεια και περιμένουν να εκτονωθεί. ΞΕΡΟΥΝ 100% πότε θα γίνει σεισμός και πόσο θα είναι το μέγεθός του παιδιά. Να είστε 1000% σίγουροι γι'αυτό!
Πάντως συμπερασματικά, από αυτά που παρακολουθούσα τον τελευταίο καιρό, μάλλον είναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ που έγινε κάτι τέτοιο. Έπρεπε να γίνει.
Τόσα ξέρουμε...τόσα φανταζόμαστε...τόσα λέμε ε...;-)Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Ελπιζω το mi band 3 να έχει και πρόβλεψη σεισμού.......Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0