Τα φωτα σας μια και εδω. απο χτες που εβαλα με το mi suite το update πανω στην πειραγμενη rom το οποιο εγραψε οτι ολοκληρωθηκε κανονικα, το κινητο ειναι ακομα εκει που φορτωνει στην αρχη οταν το ανοιγεις. προσπαθησα το reboot αλλα τα ιδια. μπαινει σε fastboot mode. τι εγινε?? ηταν με κλειδωμενο bootloader
Μην κάνεις τίποτα άφησε το φρόντισε μόνο να φορτίζει. Κάπου διάβασα οτι μπορεί να πάρει ώρες έως και μία ολόκληρη ημέρα. Ας με διορθώσουν οι διαχειριστές αν κάνω λάθος.
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
η αληθεια ειναι οτι καθε λιγο και λιγακι ανα λεπτο βγαζει την μπαρουλα σαν κατι να ολοκληρωθηκε και μετα παλι φορτωνει. ακομα εγκαθιστα την official απο χτες; xiaomi θα μας τρελανεις;
η αληθεια ειναι οτι καθε λιγο και λιγακι ανα λεπτο βγαζει την μπαρουλα σαν κατι να ολοκληρωθηκε και μετα παλι φορτωνει. ακομα εγκαθιστα την official απο χτες; xiaomi θα μας τρελανεις;
Βαλε την συσκευή σου σε fastboot και έλεγξε πάλι αν κλείδωσε ο bootloader ..
οχι οχι μου ηρθε απεξω το κινητο με πειραγμενη rom και κλειδωμενο bootloader. δεν εχω κανει κατι για να το ξεκλειδωσω. μονο να κανω update απο το mi suite για να βαλω την official ωστε να μπορω να ξεκλειδωσω και να βαλω ελληνική. απο χτες ειναι στο σημειο πριν ανοιξει το κινητο που δειχνει οτι φορτωνει.
Εχει πέσει σε bootloop. Δοκίμασε να το βάλεις σε fastboot με Power & Vol - και ανεβασε ενα screenshot να δούμε πως βλέπουν την συσκευή τα Windows σου..
Λοιπόν! Σε fastboot βγαζει το μηνυμα στην εικονα 1 και το android στην εικονα 2 απο τα windows. Επειτα το ξαναγυρισα παλι εκει που ειχε κολλησει και τα windows αναγνωρισαν το κινητο (μι5) χωρις ομως δεδομενα μεσα.
οχι οχι μου ηρθε απεξω το κινητο με πειραγμενη rom και κλειδωμενο bootloader. δεν εχω κανει κατι για να το ξεκλειδωσω. μονο να κανω update απο το mi suite για να βαλω την official ωστε να μπορω να ξεκλειδωσω και να βαλω ελληνική. απο χτες ειναι στο σημειο πριν ανοιξει το κινητο που δειχνει οτι φορτωνει.
Φίλε καλημέρα και ψυχραιμία !!! Και σε μένα έτσι είχε κολλήσει η μπάρα από κάτω να πάει και καλά να φορτώσει αλλά τίποτα. Μάλλον τελικά είναι σχεδόν μόνιμο το φαινόμενο ότι όταν έρχεται ένα κινητό με πειραγμένη ρομ και πάμε να το κάνουμε update από το pc suite και πάει να το διαβάσει και να την περάσει κολλάει αρκετές φορές δυστυχώς..!!!
Τώρα όπως είπε και ο mod από πάνω πας για miflash tool .. Άνοιξε αρχικά την διαχείριση συσκευών συνδέοντας το κινητό σε fastboot κατάσταση να δούμε αν και σε ποια μορφή το διαβάζει..Το ιδανικό να δείξει εκεί που λέει COM-drivers το 9008.
Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...