Redmi note 3 kenzo - Πρόβλημα με μπαταρία
-
-
Επειδή απ'οτι κατάλαβα όσες φορές άλλαξε rom την άλλαξε μέσω MiPCSuite, πρέπει να χρησιμοποιήσει ΜΙΑ φορά το MiFlash και να φλασάρει απο εκεί μια fastboot rom για να γίνει σίγουρα σωστά η εγκατάσταση!! Να γίνει σωστά και το partitioning!
Ας το δοκιμάσει και ας μας δώσει feedback. -
Δεν είναι software τώρα μόλις έχω συνδεδεμένη την μπαταρία δεν ανάβει καθόλου.βγάζει την μπαταρία και σβήνει.μόλις αποσυνδεω την μπαταρία τελείως ανάβει το τηλέφωνο...
-
Σήμερα που κοίταξα τη χρήση μπαταρίας στις εφαρμογές είχε 60% το android system και 33% το android. Υπερβολικά συγκρίνοντας τα με το δικό μου κινητό που έχω 4% και 2,6% αντίστοιχαWinners find a way, losers find an excuse
-
Ο/H chief έγραψε:
Σήμερα που κοίταξα τη χρήση μπαταρίας στις εφαρμογές είχε 60% το android system και 33% το android. Υπερβολικά συγκρίνοντας τα με το δικό μου κινητό που έχω 4% και 2,6% αντίστοιχα
Βουαλα..
Κανε ενα flash μιας fastboot οπως σου προτειναν στην προηγουμενη σελιδα. -
Δυστυχως δεν αλλαξε κατι ξανα ................
-
Ο/H kon.geo έγραψε:
Ο/H chief έγραψε:
Σήμερα που κοίταξα τη χρήση μπαταρίας στις εφαρμογές είχε 60% το android system και 33% το android. Υπερβολικά συγκρίνοντας τα με το δικό μου κινητό που έχω 4% και 2,6% αντίστοιχα
Κανε ενα flash μιας fastboot οπως σου προτειναν στην προηγουμενη σελιδα.
Τα πρώτα rom που έβαλα τα έβαλα με MiFlash.
Η ιστορία έχει ως εξής:
Πήρα το τηλ και είχε chinese miui 7 μέχρι που κάποια μέρα έκανε μόνο του boot loop. (μετά απο 1+ μήνα κανονικής ομαλής λειτουργίας).
Κατέβασα Miui 8 global beta, και την έβαλα με MiFlash, μπένοντας fastboot -> EDL (καθώς o bootloader ήταν locked).
Το flash έγινε χωρίς προβλήματα αλλά η νέα έκδοση έτρωγε υπερβολικά πολύ μπαταρία (πάνω απο 2χ drain rate συγκριτικά).
Δοκιμάσαμε και την ελληνική rom ξεκλειδώνοντας τον bootloader & & & απο recovery, αλλά το πρόβλημα persists.
Αυτά so far. Any suggestions are welcome. Thanks -
καταφερες μεσω edl να βαλεις global dev??
τελος παντων; τωρα ποια εχεις;;
καλυτερη λυση ειναι να flashαρεις μια fastboot μεσω miflash (flash all) -
Ο/H kon.geo έγραψε:
καταφερες μεσω edl να βαλεις global dev??
τελος παντων; τωρα ποια εχεις;;
καλυτερη λυση ειναι να flashαρεις μια fastboot μεσω miflash (flash all)
Με MiFlash & Flash all έχω κάνει στις αρχές.
P.S. Global Beta εννοούσα -
-
Ο/H kon.geo έγραψε:
και παλι..
Δοκιμασες κινεζικη;
-
περιμενε μηπως σου απαντησει κανας αλλος αμα υπαρχει αλλη προταση
αμα φτιαξεις το drain που λογικα ειναι καταλοιπο της μυλτι,θα ξαναβαλεις ελληνικη..
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα