@kostaskex αφησε το και ξανακανε την διαδικασία. Μάλλον κάτι έγινε λάθος! Η συσκευη ήταν κλειστή? Πάτησε το κουμπί στο SP Flash πριν πατησεις το Vol - στο RMN3 ? Κάντο πάλι αργά .. για να εισαι σιγουρος ..
Προβλήματα ενός πρωτάρη…
-
-
ΕΧΕΙ ΚΟΚΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΚΙΝΗ ΜΠΑΡΑ ΧΡΟΝΟΣ 6 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΤΟ WIN UPDATE ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΑΝ ΑΓΝΩΣΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ...
ΤΙ ΚΑΝΩ???
ΚΡΑΤΑΩ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ....
ΕΔΙΤ....
ΚΙΤΡΙΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ
ΤΟ ΑΦΙΝΩ???ΠΙΑΣΤΙΚΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΜΟΥ.....xiaomi και τα μυαλά στο μπλέντερ -
Αστο ... αν εχει κολλήσει στην κοκκινη μπάρα σημαίνει οτι δεν υπάρχει επικοινωνία η/υ <-> συσκευή.
Ξεκίνα πάλι ... χωρίς να βιάζεσαι .. -
-
ΤΕΛΟς
ΑΠΟΣΥΝΔΕΩ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΩ???xiaomi και τα μυαλά στο μπλέντερ -
Αν προχωρησε σε κιτρινο τότε μπορείς να το αφήσεις άφοβα. Φλασάρει ...
-
Τα κατάφερες ρε θηρίο?
Συγχαρητήρια!!
Να κοιτάξεις κ την αχρωματοψία τώρα...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ναι αποσύνδεσε το, θα κάνει και Reboot μόνο του ..
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Τα κατάφερες ρε θηρίο?
Συγχαρητήρια!!
Να κοιτάξεις κ την αχρωματοψία τώρα...
άνοιξα αλλα δείχνει οτι φορτώνει στην αρχική της xiaomi...android κάτω με τις βουλίτσες...πόση ώρα θέλει ρε παιδι μου....?xiaomi και τα μυαλά στο μπλέντερ -
Ο/H kostaskex έγραψε:
άνοιξα αλλα δείχνει οτι φορτώνει στην αρχική της xiaomi...android κάτω με τις βουλίτσες...πόση ώρα θέλει ρε παιδι μου....?
-
έτοιμος...μου βγάζει update available 6.5.19
το κάνω ?θα μπορώ να ξεκλειδώσω μετα και να βάλω ελληνική?xiaomi και τα μυαλά στο μπλέντερ -
Ο/H kostaskex έγραψε:
κάτσε ακόμη τρέμει το χέρι μου και θα σε βρίσω μετά....άνοιξα αλλα δείχνει οτι φορτώνει στην αρχική της xiaomi...android κάτω με τις βουλίτσες...πόση ώρα θέλει ρε παιδι μου....?
Τελικά, τα κατάφερες...
Θα αναφερθεις ως η μοναδική περίπτωση, παγκοσμίως, που κατάφερες να φλασαρεις rom, όντας αχρωματοψιεύς, μη δυνάμενος, ίνα βρίσκεσαι εις θέσιν να ξεχωρίσεις την διαφορά του ερυθρου από του μουσταρδι χρώματος!!!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα