Κλείδωμα κινητου με διαφορετικό pattern απο αυτό που έβαλα.
-
-
μα πως μπαίνω στο recovery? δε βρήκα πως μπαίνει αυτή η συσκευή σε recovery. mono fastboot και ένα άλλο mode που συνδέεται στο pc (edit: και ένα menu με test συσκευής)
-
8 Steps to Easily Hard Reset Redmi Note 3 | Xiaomi Tips
αμα πετυχει πετυχε αλλιως ετοιμασου για τα δυσκολα φλας -
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Ε μα...
Που δεν προσέχω εγώ σε μάρανε!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
σσσσς... κατευθειαν να παρεις εκδικηση
η official dev εμεινε στο κιν μου 20 λεπτα... που να ξερω..το διαβασα καπου ειπα θαχει.. -
Δυστυχώς δε μπόρεσα να μπω στο recovery. με το συνδυασμό που λέει μπαίνει σε fastboot. Πάντως δεν έχω πρόβλημα με fastboot και complete flashes. έχω κάνει κάνει τουλάχιστον 4 διαφορετικές συσκευές complete flashes και, οπότε είμαι εξοικειωμένος.
Να ακολουθήσω το guide που linkαρα ή μήπως υπάρχει κάποιο καλύτερο; -
Ο/H zastavalover έγραψε:
Δυστυχώς δε μπόρεσα να μπω στο recovery. με το συνδυασμό που λέει μπαίνει σε fastboot. Πάντως δεν έχω πρόβλημα με fastboot και complete flashes. έχω κάνει κάνει τουλάχιστον 4 διαφορετικές συσκευές complete flashes και, οπότε είμαι εξοικειωμένος.
Να ακολουθήσω το guide που linkαρα ή μήπως υπάρχει κάποιο καλύτερο;
Εχεις και τον ελληνικο (δεν μπορω να ποσταρω γιατι ειμαι απο το κινητο..ψαξε στους οδηγούς -
Σας ευχαριστώ και τους 2 πάρα πολύ για τη βοήθεια σας. Η ελληνική κοινότητα της Xiaomi είναι φοβερή! Θα προσπαθήσω να το flashάρω το βράδυ και θα σας πω τα αποτελέσματα.
-
Τελικά ακολούθησα το guide από το link που είχα postάρει και πλέον το κινητό δουλεύει περίφημα!
-
Τελεια, συγχαρητήρια!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0