Redmi Note 3 pro - Νέα Παραλαβή
- RedMi Note 3 Pro
-
-
Μπορείς να μου στειλειςς σε pm ή εδώ τον σύνδεσμο για να κατεβασωω το zip της ελληνικής ρομ (stable)?
Στάλθηκε από το Infinix X510 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Μόνο ηη ελληνική dev είναι mars? Ναι γιατί το κινητό το χρησιμοποιώ πολύ σε εργασίες και θέλω να αποφεύγω κάτι μη σταθερό. Χωρίς να ξέρω αν αυτό είναι σωστό ή λάθος.
Στάλθηκε από το Infinix X510 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Ωραια τότε πάω σε ελληνική dev. Ευχαριστώ.
-
Ο/H mike_kotro έγραψε:
Ωραια τότε πάω σε ελληνική dev. Ευχαριστώ.
-
Soulitas - 9 λεπτά νωρίτερακαλησπέρα. έχω το redmi note 3 pro και είμαι ολίγον ασχετος. το κινητο το πήρα πριν 2 βδομάδες με miui7. με διάφορους τρόπους κατάφερα και το αναβάθμισα σε miui8 αλλά το αποτελεσμα ήταν να χάσω τα ελληνικά και να έχω μόνο αγγλικά και κινέζικα. πως μπορώ να επιστρέψω στην αρχική κατάσταση?
-
Παιδιά χθες παρέλαβα απο vickmall το redmi note 3 pro..είναι για μια φίλη μου οποτε είχα ρωτήσει εδω μέσα και μου είχαν πει οτι με την official global dev δεν θα έχει κανένα θέμα να μην το πειράξει καθόλου και θα είναι πλήρως λειτουργικό...είναι όντως αυτή που φοράει η official dev και με αναβαθμίσεις τι γίνεται έρχονται μόνες τους;σορρυ για τις ερωτήσεις αλλα και εγω ειμαι άσχετος
-
αυτή είναι...αυτόματες αναβαθμίσεις ναι, δεν χρειάζεται να ξανα-ασχοληθεί!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Ο/H xaris_z έγραψε:
Ααα και κατι ακόμα...να τσεκάρω τον boot loader αν είναι κλειδωμένος η εφόσον δεν το πειράζω δεν έχει νόημα;
You may think you can fly - but you better not try
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες