Καλησπέρα παιδιά, σήμερα έκανα αναβάθμιση στην τελευταία έκδοση (φανταστική δουλειά μπράβο σας) και όλα πήγαν καλά απλά το μόνο πρόβλημα που έχω είναι ότι όταν συνδέομαι με το wifi στο σπίτι μου αργή πάρα πολύ να μπει είτε στο browser είτε στο play store μήπως μπορείτε να μου δώσετε καμία βοήθεια για το τι μπορεί να φταίει; ευχαριστώ εκ τον προτέρων.
Χαμηλή ταχύτητα σύνδεσης στο Wi-Fi μετά την αναβάθμιση σε GTV-6.9.29
-
-
Δοκιμασε να κάνεις μία διαγραφή το wifi σου και ξαναβαλε το μετά. Φυσικά μπορεί να είναι και το ίντερνετ σου γενικά και όχι το κινητό
-
Το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν αυτό που μου πρωτηνεις δυστυχώς το πρόβλημα παρέμεινε, παντός το πρόβλημα παρουσιάστηκε όταν έκανα την αναβάθμιση πριν την αναβάθμιση δούλευε τέλεια και σύνδεση που έχω σπίτι μου είναι vdsl δεν ξέρω αν βοηθήσει και στο προηγούμενο κινητό με το που έκανα αναβάθμιση σε marshmallow μου έκανε το ίδιο πρόβλημα!!!
-
-
Οκ παιδιά, θα περιμένω και θα δούμε πως θα πάει.
-
Ο/H lesoto έγραψε:
Οκ παιδιά, θα περιμένω και θα δούμε πως θα πάει.
-
Έκανα και επαναφορά και επανεκκίνηση το Ρουτερ αν και δεν το πολυπιστευα ότι έφταιγε αλλα από κάπου ξεκινάς.... Μετά από αρκετό ψάξιμο το οποίο δεν απέφερε τπτ το ουσιαστικό, σκεφτηκα να κάτεβασω ένα free vpn να δω τι θα γίνει και δια μαγείας δούλεψε!! αλλά όμως όταν το απενεργοποιω ξανά σέρνεται και αργή υπερβολικά να ανοίξουν οι σελίδες. Μήπως έχει κάποιος καμία ιδέα που μπορεί να ναι το πρόβλημα!
-
@lesoto τσεκαρε απο την σελίδα διαχείρισης του router σου αν μπορεις να ορίσεις dns server και αν ΝΑΙ τότε βάλε αυτούς -> 208.67.222.222 & 208.67.220.220
-
Καλησπερα,Bodai εκανα αυτο που ειπες αλλα τζιφος, τπτ παλι τα ιδια αργη υπερβολικα παλι,(Shit) το δοκιμασα σεναν φιλο που εχει 24αρα και εμπαινε κανονικοτατα(Unbelievable), για να μου φυγουν τελειως η αμφιβολιες θα το δοκιμασω και σεναν φιλο μου που εχει και αυτος vdsl και αν και σε αυτον μου δουλευει οπως πρεπει! τοτε θα φταιει κατι στο router το δικο μου και πρωτον θα φωναξω τον Lorraine Warren και την Ed Warren για να παταξουν το δαιμονιο και αν δεν υπαρχει τοτε η λυση θαναι καπου εκει μεσα (router model ZXDSL 931VII) και τοτε θα φωναξω τον Indiana Jones και τον Ben Gates να ενωσουν της δυναμεις τους για να ψαξουν για το κρυμμενο ΣΦΑΛΜΑ.....Παντος ευχαριστω guys για την υποστηριξη σας...
-
@lesoto μου φαινεται μυστηριο. Του έκανες firmware upgrade τώρα τελευταία?? Ανεβασε μου ενα screenshot απο την καρτέλα Dns services (οπως φαινεται εδω -> ZXDSL-931VII3.jpg)
-
bobai είναι ακριβώς όπως είναι και στην φώτο ακριβώς τα ίδια.
-
Ο/H lesoto έγραψε:
bobai είναι ακριβώς όπως είναι και στην φώτο ακριβώς τα ίδια.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0