[XTRV/GTV-6.10.13] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 16/10 22:55)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
-
Παιδιά το κινητό το έστειλα στον εμπορο εδω στην Ελλάδα που μου το προμηθευσε. Ο τεχνικός που έχει, μου είπε όλα αυτά που σας ανέφερα παραπάνω. Μολις τους έστειλα τις πληροφορίες που μου δώσατε και περιμένω νεα τους. Σας ευχαριστώ γιαβτο ενδιαφέρον. Σας παρακαλώ μείνετε συντονισμενοι.
-
Ο/H renosxatzi έγραψε:
Παιδιά το κινητό το έστειλα στον εμπορο εδω στην Ελλάδα που μου το προμηθευσε. Ο τεχνικός που έχει, μου είπε όλα αυτά που σας ανέφερα παραπάνω. Μολις τους έστειλα τις πληροφορίες που μου δώσατε και περιμένω νεα τους. Σας ευχαριστώ γιαβτο ενδιαφέρον. Σας παρακαλώ μείνετε συντονισμενοι.
-
Μετά απο προσπάθεια του τεχνικού εδώ που έκανε οτι μπορούσε, πρέπει η συσκευή να φύγει Κίνα για περαιτέρω έλεγχο και για θέμα εγγύησης.
-
Ο/H renosxatzi έγραψε:
Μετά απο προσπάθεια του τεχνικού εδώ που έκανε οτι μπορούσε, πρέπει η συσκευή να φύγει Κίνα για περαιτέρω έλεγχο και για θέμα εγγύησης.
-
Ο τεχνικός έκανε οτι μπορούσε απο άποψη λογισμικού, παραπάνω δεν μπορεί να παρεμβει για λογους εγγύησης. Ελπίζω παιδιά μετα απο όλες αυτες τις πληροφορίες που μου δώσατε να γίνει κάτι και να μη χρειαστεί να περάσω 2 μήνες χωρις αυτή τη συσκευή. Την χάρηκα μονο μια μέρα. Εχω αλλάξει σχεδόν ολα τα μοντέλα της xiaomi αλλα σαν το mi5s plus κανένα.
-
Ο/H dikout έγραψε:
επανερχομαι στο θεμα των wingets δεν λυθηκε το προβλημα με την νεα ρομ , το εχει ψαξει κανεις....
1.Διέγραψε τα widgets από την οθόνη.
2.Στο κέντρο ασφαλείας κάνε καθαρισμό και μετα πήγαινε στα Δικαιώματα αυτόματη έναρξη και βάλε τις εφαρμογές των widgets στην λίστα των εφαρμογών που ανοίγουν αυτόματα.
3. Πήγαινε ρυθμίσεις, μπαταρία, Διαχείριση χρήσ. μπαταρίας έφαρμογων και βάλε Ανενεργή (χωρίς περιορισμούς εφαρμογών)
4. Άνοιξε τις εφαρμογές των Widgets.
5. Βάλε τα widgets που θέλεις και έλεγξε αν δουλεύουν
6.Κάνε επανεκκίνηση της συσκευής
Από εδώ και πέρα τα Widgets θα ανανεώνονται ακόμη και μετα από Reboot
Στάλθηκε από το Mi4c με Tapatalk -
Αυτή την φορά δεν πήγαν όλα καλά.
Η συσκευή μου είναι η Mi-3X ( δεν υπάρχει στην επιλογή στο profile μου ).
Το πρώτο αρχείο που κατέβηκε ήταν προβληματικό. Οταν έκανε επανεκίνηση έμεινε παγωμένο στην αρχική οθόνη MIUI για πάνω από 45 λεπτά. Ξεκίνησα να το ξανακάνω από recovery αλλά έλεγε ότι το zip file is corrupted... και δεν μπορούσε να συνεχίσει.
Ξανακατέβασα το αρχείο -φαίνεται ίδιο- το έβαλα σε μία sdcard extra και του ζήτησα να φορτώσει το συγκεκριμένο, ευτυχώς ολοκληρώθηκε ομαλά. Έχασα όμως όλα τα προηγούμενα μηνύματα(sms). Κρίμα γιατί κάποια ήταν χρήσιμα -σίγουρα μπορώ να ζήσω και χωρίς αυτά.
Σε κάθε αναβάθμιση χάνει τους extra imap λογαριασμούς στο gmail. Το είχα δει και στην προηγούμενη αναβάθμιση αλλά το διαπιστώνω και πάλι. Το χειρότερο όμως είναι ότι έχει κάνει ήδη 2 φορές restart στα καλά καθούμενα.
Θα περιμένω σίγουρα την επόμενη έκδοση, αυτήν πάντως δεν θα την πρότεινα.
Παρά τα προβλήματα θα πρέπει να πώ ένα ευχαριστώ στην ομάδα που προσπαθεί για το καλύτερο. -
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H renosxatzi έγραψε:
Η συσκευή λειτουργεί κανονικά αλλά η οθόνη είναι μαύρη. Γνωρίζει κάποιος τι μπορεί να συμβαίνει; Αναγκαστικά πρέπει να στείλω τη συσκευή στην Κίνα.
-
Ο/H renosxatzi έγραψε:
Ο τεχνικός έκανε οτι μπορούσε απο άποψη λογισμικού, παραπάνω δεν μπορεί να παρεμβει για λογους εγγύησης. Ελπίζω παιδιά μετα απο όλες αυτες τις πληροφορίες που μου δώσατε να γίνει κάτι και να μη χρειαστεί να περάσω 2 μήνες χωρις αυτή τη συσκευή. Την χάρηκα μονο μια μέρα. Εχω αλλάξει σχεδόν ολα τα μοντέλα της xiaomi αλλα σαν το mi5s plus κανένα.
-
Ο/H kyrgeo1978 έγραψε:
Ο/H renosxatzi έγραψε:
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα