Θα βγάζει φωτιές το κτήνος λέμε.

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΑπο Stable -> Developer χρειάζεται οπσδήποτε Factory Reset. Κράτα backup γιατι με το FR θα χαθούν εφαρμογές/επαφες/ρυθμίσεις κλπ κλπΟ/H demfiera έγραψε:
Καλησπέρα έχω το redmi note3 pro και φοράω την τελευταία stable ελληνική rom. Θελω να περάσω όμως την dev. Μπορώ να την κάνω απλα Install μεσω twrp ή είναι κάποια άλλη διαδικασία;
ολοι σαν αγοραστες καποια φορα δεν συμπεριφερθηκαμε καλα σ αυτο που αγορασαμε....!!! τα παιχνιδια καλα ειναι ...αλλα εχουν και τα ρισκα τους φιλε μουΟ/H charlie έγραψε:
Συσκευή αντικατάστασης για όσο καιρό δεν θα έχεις το δικό σου κινητό, θα σου δώσει αυτό το μαγαζί που σου πούλησε το κινητό και ο τεχνικός τους σου είπε ότι πρέπει να πάει στη Κίνα;Ο/H renosxatzi έγραψε:
Μετά απο προσπάθεια του τεχνικού εδώ που έκανε οτι μπορούσε, πρέπει η συσκευή να φύγει Κίνα για περαιτέρω έλεγχο και για θέμα εγγύησης.
το θεμα αδερφε ειναι να κην χρειάζονται να τα κανουμε ολα αυτα , οπως γινοταν σε προηγούμενες ρομΟ/H maikmaik έγραψε:
1.Διέγραψε τα widgets από την οθόνη.Ο/H dikout έγραψε:
επανερχομαι στο θεμα των wingets δεν λυθηκε το προβλημα με την νεα ρομ , το εχει ψαξει κανεις....
2.Στο κέντρο ασφαλείας κάνε καθαρισμό και μετα πήγαινε στα Δικαιώματα αυτόματη έναρξη και βάλε τις εφαρμογές των widgets στην λίστα των εφαρμογών που ανοίγουν αυτόματα.
3. Πήγαινε ρυθμίσεις, μπαταρία, Διαχείριση χρήσ. μπαταρίας έφαρμογων και βάλε Ανενεργή (χωρίς περιορισμούς εφαρμογών)
4. Άνοιξε τις εφαρμογές των Widgets.
5. Βάλε τα widgets που θέλεις και έλεγξε αν δουλεύουν
6.Κάνε επανεκκίνηση της συσκευής
Από εδώ και πέρα τα Widgets θα ανανεώνονται ακόμη και μετα από Reboot
Στάλθηκε από το Mi4c με Tapatalk
Ευχαριστώ για την απάντηση. Έχει σημασία αν θα κάνω factory reset από τις ρυθμίσεις της συσκευής ή μέσω του twrp? Ρωτάω μήπως μεσω του twrp γίνεται κάποιο "hard" reset..γιατί δεν έχω ιδέα ..Ο/H Bodai έγραψε:
Απο Stable -> Developer χρειάζεται οπσδήποτε Factory Reset. Κράτα backup γιατι με το FR θα χαθούν εφαρμογές/επαφες/ρυθμίσεις κλπ κλπΟ/H demfiera έγραψε:
Καλησπέρα έχω το redmi note3 pro και φοράω την τελευταία stable ελληνική rom. Θελω να περάσω όμως την dev. Μπορώ να την κάνω απλα Install μεσω twrp ή είναι κάποια άλλη διαδικασία;
Θα πρότεινα από το TWRP. Αφου από αυτό θα κάνεις το φλασάρισμα, κάνε και το FRΟ/H demfiera έγραψε:
Ευχαριστώ για την απάντηση. Έχει σημασία αν θα κάνω factory reset από τις ρυθμίσεις της συσκευής ή μέσω του twrp? Ρωτάω μήπως μεσω του twrp γίνεται κάποιο "hard" reset..γιατί δεν έχω ιδέα ..
ο @Bodai αναφέρεται μονο στο Factory Reset που κάνεις από το TWRP.Ο/H demfiera έγραψε:
Έχει σημασία αν θα κάνω factory reset από τις ρυθμίσεις της συσκευής ή μέσω του twrp?