[XTRV/GTV-6.10.13] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 16/10 22:55)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
-
Στο δικο μου mi4 οταν παω να κανω εγκατασταση την εκδοση (GTV-6.10.13) μεσω recovery βγαζει σφαλμα υπογραφης της εκδοσης. Την κατεβασα 3 φορες απο διαφορους σερβερ ομως παντα το ιδιο μηνυμα. Εχω εγκατεστημενη την (GTV-6.9.29) χωρις κανενα προβλημα λειτουργιας της εκδοσης. Εχει καποιος αλλος το ιδιο προβλημα;
-
Ο/H verfot33 έγραψε:
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H renosxatzi έγραψε:
Η συσκευή λειτουργεί κανονικά αλλά η οθόνη είναι μαύρη. Γνωρίζει κάποιος τι μπορεί να συμβαίνει; Αναγκαστικά πρέπει να στείλω τη συσκευή στην Κίνα.
-
Ο/H Vasos έγραψε:
Για όσους έχουν το Mi Note το απλό (όχι το pro) , η 6.10.13 δουλεύει άψογα , ίσως η καλύτερη ρομ εδώ και μήνες για την συσκευή.
Ευχαριστώ πολύ για αλλη μια φορα την ομάδα του MIUI.GR για την προσφορά τους.
-
-
-
Ο/H Bill Peri έγραψε:
Στο δικο μου mi4 οταν παω να κανω εγκατασταση την εκδοση (GTV-6.10.13) μεσω recovery βγαζει σφαλμα υπογραφης της εκδοσης. Την κατεβασα 3 φορες απο διαφορους σερβερ ομως παντα το ιδιο μηνυμα. Εχω εγκατεστημενη την (GTV-6.9.29) χωρις κανενα προβλημα λειτουργιας της εκδοσης. Εχει καποιος αλλος το ιδιο προβλημα;
-
το βγαζει το TWRP. Ειχα αφήσει τικαρισμενο το πανω κουτακι οπως ηταν προ επιλεγμένο. Δοκιμάσω σε λιγο χωρις τικαρισμα τιποτα και τα λεμε. Ευχαριστώ για την απάντηση και το ενδιαφέρον σου
-
-
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα