Καλησπέρα μάγκες και ευχαριστούμε για την νέα rom, αν και βλέπω να την προσπερναω την 10.13. Μια ερώτηση έχω, ξέρουμε αν θα υπάρξει σε επόμενες rom, fix του bug της MIUI στο Cerberus που δεν εκκινει το πρόγραμμα μέσω dialer? Οι mods που μιλάτε με τους EU mods, μπορείτε να το "πιεσετε" το ζήτημα, μήπως φτιαχτεί?
[XTRV/GTV-6.10.13] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 16/10 22:55)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
-
MIUI 8 China Developer ROM 6.10.20 Full Changelog
Highlights
New - Card design for verification messages (10-19)
Messaging
MIUI Forum
Optimization - Forum app performance and speed (10-19)
Μηδεν απο μηδεν ??????? Ισον Μηδεν.
Ουτε ενα FIX ?????? Αυτο σημαινει οτι ολα ειναι οκ στην προηγουμενη ρομ οποτε αφηστε τα παραπονα ετσι ???
αντε περιμενε αλλη μια εβδομαδα για κατι νεο λοιπον..........
" Γεωπόνος”
-
Ο/H Giannisagal έγραψε:
MIUI 8 China Developer ROM 6.10.20 Full Changelog
Highlights
Messaging
MIUI Forum
Optimization - Forum app performance and speed (10-19)
Μηδεν απο μηδεν ??????? Ισον Μηδεν.
Ουτε ενα FIX ?????? Αυτο σημαινει οτι ολα ειναι οκ στην προηγουμενη ρομ οποτε αφηστε τα παραπονα ετσι ???
αντε περιμενε αλλη μια εβδομαδα για κατι νεο λοιπον..........
Known Issues:
1) Update for Redmi Note 3 Qualcomm suspended this week due to stability test.
2) If you're using the latest developer ROM on Redmi Note 3 Qualcomm, please don't flash back to stable ROM or developer ROM prior to 6.9.9, otherwise there might be SIM card recognition issue. -
-
Ο/H thanag7 έγραψε:
Πανω απο 45 βαθμους. Χωρις να τρεχουν ενα σωρο εφαρμογες στο παρασκηνιο.
Καμια ιδεα κανεις?
Και για να σε καθησυχάσω να σου πω ότι οι κολλήσεις αντέχουν πολύ πάνω από 100C -
-
Ο/H stefanos13 έγραψε:
Ο/H charlie έγραψε:
Ο/H renosxatzi έγραψε:
Μετά απο προσπάθεια του τεχνικού εδώ που έκανε οτι μπορούσε, πρέπει η συσκευή να φύγει Κίνα για περαιτέρω έλεγχο και για θέμα εγγύησης.
Τι είναι αυτό τώρα; Γρίφος; Ποιός εννοείς οτι παίζει; -
Ο/H thanag7 έγραψε:
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Δεν είναι λογικό για σύντομες χρονικές περιόδους να βλέπεις και > 45 ? Το θεμα είναι για πόσο διάστημα σε συνάρτηση με το πόσο ψηλά ανεβαίνει η θερμοκρασία.
Βασικά το πρόσεξα και εγώ πως ανεβάζει εύκολα θερμοκρασίες το κινητό, με συνέπεια να καταπίνει τη μπαταρία και όλα αυτά χωρίς τον παλιόφιλο shell. -
Δεν ξέρω γιατί αλλά το δικό στις τελευταίες 5-6 rom δεν ανεβάζει θερμοκρασία. Ακόμη και σε φόρτιση όταν το χρησιμοποιώ δεν ανεβαίνει πολύ. Θυμάμαι όταν πήρα το κινητό και στις πρώτες rom που πέρασα από το φόρουμ το κινητό έβραζε, ειδικά στη φόρτιση. Τώρα έπαθε μετάλλαξη με πέρασμα δύο rom την εβδομάδα (μια GTV μια του gkalen); δεν ξέρω. Πάντως τώρα έχει πέσει πολύ παγωμάρα, ακόμη και όταν περνάω rom δεν ανεβάζει τη θερμοκρασία που ανέβαζε παλιά.
Στάλθηκε από το Mi4c με Tapatalk -
Καλησπέρα στη παρεά.
Διάβασα όλο το θέμα αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος, εξού και οι ερωτήσεις μου παρακάτω.
Συσκευή Mi Note Pro. Αυτή τη στιγμή έχω την developer MIUI 8.1 GTV 6.8.25.
Προχωράω κανονικά σε update μέσα από το twrp κάνοντας απλά wipe out dalvin cache & cache? Έχει παρατηρηθεί κάποιο θέμα με τη συγκεκριμένη rom για Mi Note Pro; Από αυτή που φοράω τώρα είμαι αρκετά ευχαριστημένος.
Αναμένω απαντήσεις ώστε να πράξω αναλόγως το ΣΚ που υπάρχει χρόνος.
Σας ευχαριστώ.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα