Έτσι τιμωρούν, σε κινέζικο σχολείο, τους μαθητές που πηγαίνουν με το κινητό τους στο μάθημα...

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΘα ζητάνε και αποζημείωση φυσικά, εκτός απο την απόλυση του "εξτρεμιστή" καθηγητή...Ο/H Bodai έγραψε:
Αντε κάντο αυτό σε ελληνικό σχολείο. Θα έχεις να αντιμετωπίσεις διαδήλωση των γονιών μετά![]()
![]()
Κάνετε λάθος δεν είναι τιμωρία κάνουν δοκιμή τα xiaomi αν είναι αδιάβροχαΟ/H caeser έγραψε:
Έτσι τιμωρούν, σε κινέζικο σχολείο, τους μαθητές που πηγαίνουν με το κινητό τους στο μάθημα...
Υπάρχει και η άλλη διάσταση... αυτής της πειθαρχίας! Άσχετα με το εάν πιστεύει κάποιος ότι πρέπει ή δεν πρέπει να έχουν το δικαίωμα να έχουν τα κινητά μαζί τους, εάν απαγορεύεται απο τους κανονισμούς, απλά πρέπει να το σεβαστεί και να πειθαρχήσει...Ο/H chrdes έγραψε:
Δεν συμφωνώ με αυτό που είδα. Πρέπει να είναι δικαίωμα των παιδιών να έχουν κινητό μαζί τους. Η μόνη υποχρέωση θα πρέπει να είναι να είναι κλειστό την ώρα του μαθήματος. Τίποτε άλλο.
Redmi Note 2 Rom 8.0.2.0
Ο/H derveni έγραψε:
Κάνετε λάθος δεν είναι τιμωρία κάνουν δοκιμή τα xiaomi αν είναι αδιάβροχα
Δεν έχει σημασια αν συμφωνουμε με τους κανόνες ή όχι.Ο/H chrdes έγραψε:
Δεν συμφωνώ με αυτό που είδα. Πρέπει να είναι δικαίωμα των παιδιών να έχουν κινητό μαζί τους. Η μόνη υποχρέωση θα πρέπει να είναι να είναι κλειστό την ώρα του μαθήματος. Τίποτε άλλο.
άλλωστε εμείς οι παλιότεροι που μεγαλώσαμε με την αυστηρότητα , δεν ξέρω εάν γίναμε καλύτεροι ανθρωποι , τουλάχιστον ξέρουμε τι σημαίνει σεβασμός , ένοια που λείπει από το λεξιλόγιο των τελευταίων γενεών . Πρός αποφυγή παρεξηγήσεων έχω μεγαλώσει τρεις κόρες !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ο/H osalonikios έγραψε:
Αν ήμουν διευθυντης σε κάποιο σχολείο θα ήμουν όσο πιο αυστηρος μου επιτρέπει ο κανονισμός