Ενημερωση: Παρατήρησα και τις 3 φορες οτι το κινητο ανοιγει μολις φτασει στο 15% της μπαταριας...Δε ξερω αν αυτο λεει κατι
Redmi note 3 Pro (Kate) - Πρόβλημα με ενημέρωση λογισμικού
-
-
πήρα τηλέφωνο στο κατάστημα και μου ειπαν οτι το γνωρίζουν το πρόβλημα και το προσδιόρισαν ως πρόβλημα του σερβερ της εταιρείας. Μου πρότειναν η να παραμεινω έτσι χωρίς αναβαθμίσεις μέχρι να βρεθεί λύση ή επιστροφή χρημάτων. Μήπως φταίει ότι το MIUI είναι σε beta έκδοση ακόμα? Τι προτείνετε να αλλαζω μοντέλο και ενδεχομένως εταιρία?
-
πίσω από το κινητό είχε ένα αυτοκόλλητο, εκεί έγραφε και ένα model number 2015....
Αν το έχεις ακόμα δες τι γράφει και ποστ εδώ -
-
τι φορτιστή είχε το κουτί ? ευρωπαϊκό ή κινέζικο με ανταπτοράκι ?
Μέτρησε λίγο και το μήκος της συσκευής είναι ακριβώς 150 ή είναι 152.5 χιλιοστά ? -
@NasDriver ειχε ευρωπαϊκό φορτιστή μέσα με τον οποίο είχα πρόβλημα,φορτιζε σε 12 ώρες ωστόσο βρήκα κινέζικο της xiaomi.152.5 χιλιοστά ειναι
-
Έχεις το Kate φίλε μου, Redmi Note 3 pro international version with band 20 (800Mhz)
@koubos, κατέβασε το aida64 και ανέβασε μία φώτο τα στοιχεία της συσκευής...έχω μία υποψία... -
Κατερίνα, Κατερινάκι,
μας τα έχεις κάνει τσουρεκάκι....
Με το μαγαζί μίλησες????? -
@Xstos προσπερνώ το κατερινιώ..ναι μιλησα μου κάναν τη πάπια ότι όντως το ξέρουν και μιλάνε τάχα με την εταιρια
-
Ο/H koubos έγραψε:
ναι μιλησα μου κάναν τη πάπια ότι όντως το ξέρουν και μιλάνε τάχα με την εταιρια
Ακόμα κι ο φορτιστής χαλασμένος ήταν...?!
Ο/H koubos έγραψε:
μιλάνε τάχα με την εταιρια
-
Λοιπόν, να σου πω ότι μέσα στην ατυχία σου με όλα αυτά που έχεις, τουλάχιστον είσαι τυχερός στο ότι έχει όντως Kate ROM και όχι ρομ από Kenzo.
Το πιο πιθανό σενάριο είναι να έχει πρόβλημα η ρομ ή το σύστημα αναβάθμισης, στη θέση σου θα έβγαζα την αυτόματη αναβάθμιση.
Γενικά, πλην της αναβάθμισης έχεις προβλήματα ? -
@NasDriver οι αναβαθμίσεις είναι προαιρετικές φυσικά αλλά από τη στιγμή που πλήρωσα 225 για να τις έχω ενω θα μπορούσα να το πάρω με 180 γιατί να μη το κυνηγησω,αν και δεν αξίζει απο οτι βλεπω .Πλην αυτού και του φορτιστή που λύθηκε με αντικατάσταση του όχι δεν έχω κάποιο άλλο προβλημα
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες