SuperSU
-
-
προς το παρόν δεν νομίζω να μου χρειάζεται.
Στο παρελθόν (που μάλλον δεν είχα root), είχα δοκιμάσει να τρέξω 2 εφαρμογές (μία για να μεταφέρει εφαρμογές σε SD, και μία για να πάρει full backup) και δεν τρέχανε επειδή και καλά δεν είχα root πρόσβαση.
Επομένως, αφού καλώς ή κακώς έχω root τώρα (καθώς αυτή την ρομ μου πρότειναν φίλοι από το forum).... δεν θα ήθελα χωρίς λόγο να το πειράξω. Άρα, ναι.... θεωρητικά έχω διαβάσει τι είναι το root.... Και ναι... ίσως κάποτε να είναι χρήσιμο.
Δεν νομίζω όμως καμία από τις εγαρμογές που έχω τώρα να το χρειάζεται.
Αλλά να κάνω κάτι, που μετά θα χρειάζεται new rom για να φτιάξει... δεν έχω καμία όρεξη. Έφαγα 3 μέρες για να αλλάξω μια κινέζικη rom.... και αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να ανέχομαι 100 notifications... fine, I will live with that. Νέα rom, δεν έχω όρεξη να ξαναπλέξω. Καλύτερα 100 notifications.
thanks. -
Ο/H ccaroukos έγραψε:
Ο άλλος τρόπος είναι να δοκιμάσεις να σύρεις το εικονίδιο της εφαρμογής στο πάνω μέρος της οθόνης ώστε να σου βγάλει έναν κάδο, και να αφήσεις εκεί το εικονίδιο ώστε να σου κάνει απεγκατάσταση. -
Ο/H ccaroukos έγραψε:
Δεν νομίζω όμως καμία από τις εγαρμογές που έχω τώρα να το χρειάζεται.
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H ccaroukos έγραψε:
Ο άλλος τρόπος είναι να δοκιμάσεις να σύρεις το εικονίδιο της εφαρμογής στο πάνω μέρος της οθόνης ώστε να σου βγάλει έναν κάδο, και να αφήσεις εκεί το εικονίδιο ώστε να σου κάνει απεγκατάσταση.
Μία ερώτηση όμως:
Αν το κάνω, μπορεί να έχει κάποιες αρνητικές επιπτώσεις;
Αν στο μέλλον κάποια εφαρμογή ζητάει πρόσβαση root (px κάποια εφαρμογή για full backup, ή εφαρμογές τύπου app2sd), θα μπορεί να ξαναεγκατασταθεί εύκολα από το Play η εφαρμογή αυτή (superSU);
Κοινώς, δεν θέλω με τίποτα να χρειαστεί χωρίς σοβαρό λόγο να ξαναβάλω νέα rom... καθώς έχω κακές εμπειρίες -
-
-
-
Δεν πειράζει ... περιμενε να τελειώσει ..
-
δεν νομιζω οτι θα τελειωσει.
Πολυ πιθανο να χρειαστει επανεκκινηση
Τρωνε σκαλωματα σε εκεινο το σημειο.Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Μετά από 8 λεπτά... ίσως και να τέλειωσε....
Ή επειδή το πείραξα με το screen capture.... να ξεκόλησε... -
Φίλε μου απο το πρωΐ νομίζω ότι έχει ασχοληθεί το μισό φόρουμ για να σου απάντησή σε διάφορα θέματα που έχεις ανοίξει.
Σου απαντήσαμε με εικόνες σου δώσαμε 2,3λύσεις σε κάθε πρόβλημα σου.
Τα like που είναι τόσο ενοχλητικά για εσένα
τα δίνει κάποιος που "καταλαβαίνει" ότι αυτο που γράφετε είναι το σωστό.
Οπότε προσπάθησε να καταλάβεις και εσυ και μην σχολιάζεις απλά τα like.
Το αν θες ρουτ είναι προσωπική απόφαση αρκεί να ξέρεις τι είναι το ρουτ.
Το πιο εύκολο ήταν να φλασσαρεις το τελευταίο zip του SuperSu απο το TWRP αλλά δεν σου το πρότεινε κάνεις γιατί θα σου φαινόταν Κινέζικα.
Εγώ προσωπικά σου είπα να περάσεις την καινούργια ΡΟΜ χωρίς να χάσεις τίποτα.
Καλος ή κακός δεν ασχολήθηκες.
Φιλικά πάντα σου προτείνω να ενημερωθείς λίγο για το κινητό σου και το λειτουργικό του για να απολαύσεις τις δυνατότητες τουYou may think you can fly - but you better not try
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα