Αν θέλεις να τον διαγράψεις εντελώς θα μπεις στο Zip της Ρομ από τον υπολογιστή, θα διαγράψεις το folder με το S.U. και θα περάσεις ξανά τη Ρομ στο κινητό σου από πάνω
Αν δε το θες καθόλου τότε πρέπει ν'ακολουθησεις τις οδηγίες που έχω στο τοπικ με τα μαγειρεματα , δηλαδή να σβησεις το supersu φάκελο μέσα από τη ρομ και να σβησεις και τις γραμμές που λένε για το superuser στο updater.script , μετά μπορείς να φλασαρεις τη ρομ και δε θα'χεις root.
Αν δε το θες καθόλου τότε πρέπει ν'ακολουθησεις τις οδηγίες που έχω στο τοπικ με τα μαγειρεματα , δηλαδή να σβησεις το supersu φάκελο μέσα από τη ρομ και να σβησεις και τις γραμμές που λένε για το superuser στο updater.script , μετά μπορείς να φλασαρεις τη ρομ και δε θα'χεις root.
Αυτός είναι ο ένας τρόπος! Τον 2ο σου τον έγραψε το @mixaliscy 2 ποστ πιο πάνω και ο 3ος είναι αν το έχεις τώρα πας απο τις ΡΥθμίσεις του SuperSu και ζητάς πλήρη απεγκατάσταση..
Για τον δικό μου? Απλά θα ανοίξεις το zip και απο μέσα θα διαγραψεις το folder. Ένα απλό delete. Μετά θα ξαναριξεις την Ρομ στο κινητό και από το twrp θα κάνεις install και reboot system και τελειωσες.
Απλά πράγματα