Διαφήμιση

Ομαδική παραγγελία original Θήκες για το Kate

• Ο/H efkolo έγραψε:

2η Παραγγελία
      Μόλις παρέλαβα,

Μίλησα με την acs για 8 δέματα και μου ζήτησαν 9 ευρώ το δέμα!
      Δεν έχει ένας κωδικό μεταφορικής να τα χρεώσουμε όλα σε αυτόν ρε παιδί μου.
      Μέχρι 3 3.50 θα ήταν καλά. Αν τα στείλω σαν επιστολές θα είναι απλά και δεν θα μπορούμε να τα παρακολουθήσουμε. Σαν δέμα είναι μεγάλη ευκολία και πιο οικονομικά.

Δεν ξέρω αν προλάβω να τα πακετάρω σήμερα (8 δέματα) γιατί έχω μια δυσκολία.

Αν νοιώθει κάποιος ότι χρειάζεται να επικοινωνήσει έχετε το τηλέφωνό μου στείλτε και μήνυμα. Τα μηνύματα εδώ στο φόρουμ θα τα δω το μεσημέρι 3:00-3:30
      Το απόγευμα θα σας βάλω φωτογραφίες και βίντεο. Ούτε τη δική μου άνοιξα ακόμη.
      Καλημέρα

στειλτα σαν δεμα μεσω ελτα, 2μιση η 3μιση ευρω κανει και εχεις και tracking number...
    • Ο/H iakoboss7 έγραψε:

Ο/H efkolo έγραψε:

στειλτα σαν δεμα μεσω ελτα, 2μιση η 3μιση ευρω κανει και εχεις και tracking number...
      1,5 ευρώ είναι αλλά δεν κρατιούνται τα θέλουν πιο γρήγορα.
    • @efkolo Οταν βρεις ευκαιρια μηπως θα μπορουσες να μας δειξεις ενα βιντεακι με την flip οπως ειχες κανει και για την θηκη πλατης? ή τουλαχιστον να μας πεις ποια θηκη θεωρεις πιο "premium" απο τις δυο. Ρωταω γιατι ειδα οτι η flip εχει μια δερμάτινη/(ψευτο)δερμάτινη επιφανεια στο πισω μερος. Γλιστραει λιγοτερο απο την πλατης? Εννοειται και καποιος αλλος αν εχει και απο τα δυο ειδη ας εκφερει γνωμη.
    • Διαφήμιση
    • Να το γράψω κι εδώ. Εγώ είμαι κατά της courier. Μη πληρώσουμε χρυσές τις πλαστικούρες. Ισως για κάποιον που αγοράζει τηλέφωνο και αξεσουάρ μια φορά στα 2 χρόνια να μην του φαίνονται, αλλά σε εμας που αλλάζουμε κινητό κάθε τρεις μήνες είναι σημαντικά έξοδα.
      Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
      ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
    • Θήκη για Kate

καλημέρα παιδιά είμαι καινούριος στο φόρουμ δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί ξανά αυτό το θέμα
      Υπάρχει για την Global edition (επειδή είναι πιο μεγάλο στο ύψος ) case ?
      αν ναι που μπορώ να βρω?
      Γιατί σκέφτομαι να το αγοράσω σήμερα και δεν μπορώ να βρω αν υπάρχει γενικά θήκη για αυτήν την έκδοση
      To kinito tha to paro apo to geekbuying
    • Διαφήμιση
    • Μόλις παρέλαβα θήκες. Ενα δημόσιο "ευχαριστώ" στον Γιάννη και στον Παναγιώτη για τον κόπο τους και τη πρωτοβουλία να κάνουμε ομαδική παραγγελία. Εύχομαι και άλλοι να ακολουθήσουν τη τεχνογνωσία που απέκτησε ο Γιάννης και να δουμε και άλλους να ακολουθήσουν το παράδειγμα τους.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H sokpap71 έγραψε:

Μόλις παρέλαβα θήκες. Ενα δημόσιο "ευχαριστώ" στον Γιάννη και στον Παναγιώτη για τον κόπο τους και τη πρωτοβουλία να κάνουμε ομαδική παραγγελία. Εύχομαι και άλλοι να ακολουθήσουν τη τεχνογνωσία που απέκτησε ο Γιάννης και να δουμε και άλλους να ακολουθήσουν το παράδειγμα τους.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια και χάρηκα πολύ για την γνωριμία και την κουβέντα που είχαμε .
      Για όσους ενδιαφέρονται να αγοράσουν ή περιμένουν την flip θήκη να πώ ότι ουσιαστικά έιναι μια πιο σαγρέ εκδοχή της πλάτης με καπάκι που είναι και `έξυπνη` .
      Εάν ενεργοποιήσετε την αντίστοιχή επιλογή από τις ρυθμίσεις . Δηλαδή ανοίγοντας ή κλείνοντας το καπάκι ενεργοποιήτε η οθόνη . Πάλι βέβαια πρέπει να περάσετε τον κωδικό σας αποτύπωμα κλπ για να ξεκλειδώσει η συσκευή .

Ευχαριστώ ,

Παναγιώτης .
    • Ο/H banned79 έγραψε:

Εάν ενεργοποιήσετε την αντίστοιχή επιλογή από τις ρυθμίσεις . Δηλαδή ανοίγοντας ή κλείνοντας το καπάκι ενεργοποιήτε η οθόνη . Πάλι βέβαια πρέπει να περάσετε τον κωδικό σας αποτύπωμα κλπ για να ξεκλειδώσει η συσκευή
      Η επιλογή είναι το "Smartcover mode" ?
    • ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΑΙΔΙΑ οπότε έχουμε:

kyrgeo1978-- 1 μπλε γκρι flip case

nicktamias-- 1 μπλε γκρι flip case

dreamtheatre14-- 2 μπλε γκρι πλάτης

cris1004-- 2 μπλε γκρι πλάτης

Stav -- 1 χρυση πλατης

dimpyr-1 μπλέ γκρί flip case + 1 γκρί πλάτης

okeanos82 1 μπλε γκρι flip cover

klonos78 : Μια χρυση πλατης και μια μπλε-γκρι

flip fotispas : Μία γκρι πλάτης και μία γκρι flip

skoulikaros: 2 μπλε γκρι flip

Tas1s: 1 γκρι πλατης

goku003: 2 γκρι πλάτης

nutrialex: 1 γκρι πλάτης + 1 γκρι flip

Τα καλύτερα μου ever κινητά ανά OS:

• Διαφήμιση
    • Βάλτε την περιοχή σας, δίπλα στο όνομά σας
      Εγώ να βοηθήσω αλλά δεν βλέπω κανέναν εθελοντή.

Θέλουμε έναν να παραλάβει και έναν-δύο να μαζέψουν τα χρήματα.

@kyrgeo1978 1 μπλε γκρι flip case
      @nicktamias 1 μπλε γκρι flip case
      @dreamtheatre14 2 μπλε γκρι πλάτη
      @cris1004 2 μπλε γκρι πλάτη
      @Stav 1 χρυσή πλάτη
      @dimpyr 1 μπλε γκρι flip case + 1 γκρι πλάτης
      @okeanos82 1 μπλε γκρι flip cover
      @klonos78 1 χρυσή πλάτη + 1 μπλε-γκρι (Τι είναι αυτή; πλάτη ή φλιπ)
      @Fotispas 1 μπλε γκρι πλάτη +1 μπλε γκρι flip
      @Skoulikaros 2 μπλε γκρι flip
      @Tas1s 1 μπλε γκρι πλάτη
      @goku003 2 μπλε γκρι πλάτη
      @nutrialex 1 μπλε γκρι πλάτης + 1 μπλε γκρι flip

Σύνολο: 21
      μπλε γκρι flip 8
      μπλε γκρι πλάτη 10
      χρυσή πλάτη 2
      διφορούμενη 1

Μόνος μου δεν αναλαμβάνω, έχει πολύ ζαλούρα και πολύ δουλειά. Αν χωριστεί η ομάδα σε περιοχές και μαζευτούν τα χρήματα τοπικά, θα έχουμε μόνο 2-3 καταθέσεις και αντίστοιχες αποστολές.
      Ίσως αν οι περισσότεροι είναι κάπου να διαλέξουμε να γίνει η αποστολή εκεί. Ίσως βέβαια πρέπει προτιμήσουμε Αθήνα γιατί θα κάνει τουλάχιστον 2 μέρες λιγότερο από να έρθουν σε μένα.