Ομαδική παραγγελία original Θήκες για το Kate
-
-
Ο/H iAmLiakos έγραψε:
Εγώ θα εκφράσω μια ανησυχία για την παραγγελία αυτή. Απ'οτι είδα την αποστολή θα την αναλάβει ένας μεσάζοντας(letsgobuy). Ο οποίος είναι άγνωστος κατ'εμέ. Πόσο σίγουρο είναι οτι θα τηρήσει την συμφωνία σας;
Οκ, θα μου πειτε πληρώνετε με paypal αλλά ακόμα και εκεί, μπορεί να γίνει μπλέξιμο. Ουσιαστικά πληρώνεις μια υπηρεσία, online. Εγώ δεν έχω εμπειρία πάνω σε τέτοιες υπηρεσίες οπότε το φοβάμαι λίγο.
-
πληρωμή θα γίνει με paypal, μην ανησυχείτε για τον μεσάζοντα
-
@efkolo να έχεις υπ 'όψιν σου ότι άσχετα με το τίμημα ο τελωνειακός όταν πρόκειται για πολλά ομοειδή αντικείμενα μπορει να θεωρήσει την αποστολή εμπορευματικού χαρακτήρα και να γίνει κανονικά εκτελωνισμός. Αυτη ήταν απάντηση τελωνειακού των ΕΛΤΑ στην Θεσσαλονίκη μερικά χρόνια πίσω...
-
Ο/H Bodai έγραψε:
@efkolo να έχεις υπ 'όψιν σου ότι άσχετα με το τίμημα ο τελωνειακός όταν πρόκειται για πολλά ομοειδή αντικείμενα μπορει να θεωρήσει την αποστολή εμπορευματικού χαρακτήρα και να γίνει κανονικά εκτελωνισμός. Αυτη ήταν απάντηση τελωνειακού των ΕΛΤΑ στην Θεσσαλονίκη μερικά χρόνια πίσω...
-
-
Παιδιά και εγώ είμαι μέσα. Flip δε γίνεται να παραγγείλουμε από ότι κατάλαβα ε??? Που καταθέτουμε και πόσα?
μήπως μπορούμε να κάνουμε τη παραγγελία σαν forum όπως είπε και ο iamliakos για περισσότερη ασφάλεια? -
Ο/H Nick Choul έγραψε:
Παιδιά και εγώ είμαι μέσα. Flip δε γίνεται να παραγγείλουμε από ότι κατάλαβα ε??? Που καταθέτουμε και πόσα?
μήπως μπορούμε να κάνουμε τη παραγγελία σαν forum όπως είπε και ο iamliakos για περισσότερη ασφάλεια?
Αν θέλεις να αναλάβεις να πείσεις το φόρουμ ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις το όνομά του για την παραγγελία σου και μαζέψεις και τα χρήματα κάνεις δηλαδή όλη τη δουλειά είμαι κι εγώ μέσα θέλω μια φλιπ ασημί.
Αν θέλεις να συμμετέχεις στην παραγγελία που ξεκίνησα εγώ πες μας τι χρώμα θέλεις γιατί αύριο μαζεύουμε τα χρήματα και ίσα ίσα προλαβαίνεις. -
Σαν να έκλεισε το πακέτο. 9 ευρώ θα βάλετε για την κάθε θήκη.
Τραπεζικούς λογαριασμούς έχω σε όλες τις τράπεζες. Εθνική Πειραιώς Γιουρομπανκ και Αλφα.
Στείλτε μου σε ποια τράπεζα θέλετε και θα σας στείλω το IBAN.
Δύο παιδιά δεν έχουν ξεκαθαρίσει τι θέλουν και μπορούμε να βάλουμε δύο ακόμη σαν εφεδρικούς.
Αν κάποιος δεν βρίσκεται να καταθέσει, να πάρει ο εφεδρικός τη θέση του. Σας το στέλνω και με μήνυμα. Εκεί απαντήστε μου να σας δώσω αριθμούς λογαριασμών.
Μπορώ να δω τις καταθέσεις online αλλά αν σας είναι εύκολο όταν κάνετε την κατάθεση στείλτε την απόδειξη με μήνυμα.
Παρακαλώ προσοχή! Μην γεμίσουμε το διαδίκτυο με προσωπικά δεδομένα και αριθμούς λογαριασμών.
Καλύτερα μην τα στείλετε αν δεν είστε σίγουροι παρά να γεμίσει το φόρουμ με προσωπικά δεδομένα. -
Εγώ Alpha Bank παρακαλώ στείλε μου το λογαριασμό σου.
-
Ωπα ρε παιδια, δεν προλαβα; Θελω κι εγω μια ασημί.
-
Ο/H Stelios85 έγραψε:
Ωπα ρε παιδια, δεν προλαβα; Θελω κι εγω μια ασημί.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0