Διαφήμιση

Ομαδική παραγγελία original Θήκες για το Kate

• φιλε μου @efkolo, σαφώς και είναι προς τιμην σου που ανελαβες να τρεξεις ολη αυτη τη διαδικασία, αλλά δεν είμαστε όλοι παιδάκια να τα κυνηγήσεις! Προσωπικά κοντεύω τα 40 και μπήκα μόλις τελειωσε η Παναθα, είδα οτι οι εφεδρικοί έχουμε ελπίδες και περίμενα pm με τους λογαριασμούς σου για να κάνω την κατάθεση. Και με πήρε ο ύπνος ακριβώς επειδη δεν είμαι παιδάκι και τρέχω σα το Βεγγο όλη μέρα. 'Οπως δεν παρεξηγω ότι εγραψες εσυ ετσι και συ με με παρεξηγησεις. Απλα, έγινε παρεξηγηση με το pm! Επρεπε ίσως αντι να περιμένω από εσενα να σε ενοχλήσω εγω πρώτος.

Nevermind, Let bygones be bygones...

Περιμένω pm σου με λογαριασμο είτε Πειραως είτε Eurobank για την αγορα των flip... Και, αν όντως περισσεύει κάποια από τις μη-flip που έχεις ήδη παραγγείλει, τη θέλω κ αυτή.
      RN3 Kate - Audere Est Facere
    • @panastros λυπάμαι που έγινε έτσι, σε περίπτωση που δεν υπάρχει άλλη προσφέρομαι να σου δώσω τη δική μου.

Τώρα παρουσιάστηκε πρόβλημα με την παραγγελία. Δεν υπάρχει η χρυσαφί έκδοση πλάτης και ζήτησα οι χρυσαφί να γίνουν μπλέ μαύρες

Αν κάποιος από τις χρυσαφί δεν θέλει μπλε μαύρη, να την δώσουμε στον @panastros σε κάποιον άλλο. Να επιστρέψουμε και τα χρήματα.

Εδώ η σχετική αλληλογραφία
    • Διαφήμιση
    • Είναι δύο οι χρόνοι, ελπίζω Δευτέρα - Τρίτη να παραλάβει ο μεσάζοντας. Αν τα διώξει την ίδια μέρα υπολογίζουμε 7 μέρες. Ελπίζω την πρώτη εβδομάδα του Νοέμβρη να παραλάβω. Θα έχουμε tracking.
    • Καλημερα παιδες κ μπραβο στο αλανι για την πρωτοβουλια κ τον κοπο του!
      Αφου ειδα κ αποειδα με επιστροφες θηκων προ που δεν ταιριαζαν θελω να ειμαι κεγω στο επομενο γκρουπ αν γινεται για φλιπ χρυση κ πλατη χρυση 2 κομματια δλδ.Δυστυχως τωρα ανακαλυψα το νημα κ αργησα μια μερα .
      Ευχαριστω εκ των προτερων
    • Ο Μεσάζοντας παρέλαβε το δέμα με τις θήκες
      Πληρώθηκε και το δεύτερο τμήμα της πληρωμής.
      Σας βάζω τις φωτογραφίες και στη συνέχεια θα ενημερώσω για την πληρωμή που έγινε.
    • Αρχιζω με συγγνωμη
      Λεω οτι πηρα το Kate(μετρησα με παχυμετρο τις εξωτερικες του διαστασεις 15,2 χ 7,6. Το παχος δεν το μετρησα).Ειναι οντως αυτες οι διαστασεις του Kate; Αν ναι , Θελω την flip τη χρυση.
      Περιμενω οδηγιες, γιατι ... ειμαι και καποιας ηλικιας !!
      Ευχαριστω πολυ και συγχαρητηρια για την πρωτοβουλια, γιατι το ελληνικο μαγαζι απ οπου το πηρα ... περιμενει την επισημη xiaomi να βγαλει θηκη !
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Xristos55 έγραψε:

... περιμενει την επισημη xiaomi να βγαλει θηκη !
      Μόλις κέρδισαν Όσκαρ Σεναρίου και το παρατεταμένο χειροκρότημα ολόκληρης της Ένωσης Κρατών Κεντρικής Αφρικής! :thumbsup:
    • Τα 803 Ταιβανέζικα δολάρια χρεώθηκαν 23,48 ευρώ με την Ρεβολούτ.

Εδώ θα μπει η εικόνα συναλλαγής της Ρεβολούτ που δεν μπορώ να ανεβάσω τώρα

Έχουμε λοιπόν πρώτη χρέωση 40,29
      Δεύτερη 23,48
      Σύνολο 63,77

Δια 8 βγαίνει 7,9713 υπολογίζουμε τελική 8. Είχαμε μαζέψει 8Χ9=72 ευρώ.
      Έχουμε ακόμη 8,23 ευρώ για τις αποστολές. Εκτός από έναν που είναι Θεσσαλονίκη όλοι οι υπόλοιποι είστε Αθήνα;
      Ίσως μπορούσα να τα στείλω σε έναν ή δύο στην Αθήνα έναν βόρεια ας πούμε και έναν νότια ώστε να μην μας φάει το ταχυδρομείο.
      Θα τα κάνω δέματα που ξεκινάει η χρέωση από 1,5 ευρώ. Αλλά να μην κάνω 7 δέματα αν γίνεται.
      Πείτε κι εσείς τις προτάσεις σας. Έχουμε τουλάχιστον μια βδομάδα για να παραλάβουμε.

ΥΓ: Για την νέα παραγγελία τις φλίπ δώστε μου λίγο χρόνο. Ας μιλήσουμε τη Δευτέρα.

Όποιος όμως θέλει, ας μου στείλει με προσωπικό μήνυμα τι θέλει σε ποια περιοχή μένει και το κινητό του ώστε να μπορώ να τον βρω για την κατάθεση.

Α! Και αν θέλει να αναλάβει κάποιος άλλος δεν έχω πρόβλημα, ίσα ίσα θα τον βοηθήσω.

Για να στείλετε μήνυμα πάτε στο προφίλ μου και πατάτε (νέα συνομιλία) το εικονίδιο της εικόνας. Μην γράφετε στον τοίχο μου γιατί τα βλέπουν όλοι.
    • Επειδή το πηρα αργά χαμπάρι. Θέλω κι εγώ όποτε παραγγείλετε πάλι. Αλλά οχι φλιπ. Θέλω μια γκρι σκούρη.
      Επίσης δεν γίνεται να παραγγείλουμε και τεμπερεντ;
      Και γιατί δεν τα στέλνει απλό ταχυδρομείο για να μην έχουμε τον κίνδυνο του EMS. Ισως κάτι να έχω χάσει από την όλη διαδικασία, αλλά τρέχω με πολλά μπρικαρίσματα για να ξεκλειδώσω και να βαλω την ελληνική KATE :)
      Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
      ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
    • Ο/H GR_Macedon έγραψε:

Επειδή το πηρα αργά χαμπάρι. Θέλω κι εγώ όποτε παραγγείλετε πάλι. Αλλά οχι φλιπ. Θέλω μια γκρι σκούρη.
      Επίσης δεν γίνεται να παραγγείλουμε και τεμπερεντ;
      Και γιατί δεν τα στέλνει απλό ταχυδρομείο για να μην έχουμε τον κίνδυνο του EMS. Ισως κάτι να έχω χάσει από την όλη διαδικασία, αλλά τρέχω με πολλά μπρικαρίσματα για να ξεκλειδώσω και να βαλω την ελληνική KATE :)
      Θανάση, καλημέρα από Ρόδο,
      στέλνει και με απλό ταχυδρομείο. Πήρα το ρίσκο για να έρθουν οι πρώτες και να καταλάβουμε την διαδικασία. Η διαφορά στην τιμή ήταν ελάχιστη. Είπα σε περίπτωση εκτελωνισμού αν τα φέρουν εδώ σε μένα να τα εκτελωνίσω θα τους δείξω την απόδειξη του paypal και τις φωτογραφίες από το site. Τρείς εβδομάδες για να πάρεις θήκη όταν έχεις τη συσκευή στο ντουλάπι δεν είναι πολύ; Βρήκες το γυαλί (τεμπερεντ) κάπου;
    • Διαφήμιση
    • Κατ' αρχή ευχαριστούμε το Γιάννη για την οργάνωση της αγοράς αυτής.
      Εγώ επειδή δουλεύω στην περιοχή των Αμπελοκήπων στην Αθήνα, προσφέρομαι να μου στείλει ο Γιάννης το πακέτο για τους Αθηναίους και όταν το λάβω να σας δώσω τις θήκες στον σταθμό μετρό Αμπελοκήπων.