Ομαδική παραγγελία original Θήκες για το Kate
-
-
Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Τα παντα μπορουμε να τα βρούμε σε μαγαζιά από Ταϊβάν.
Θα πρέπει δίπλα στο Note 3 να γάφει το παρακάτω (特製版) που σημαίνει από τα λίγα κινέζικα που ξέρω Special Edition
Σου έστειλα λινκ σε pm.
Ένα παράδειγμα: η φλιπ θήκη στο επίσημο site κάνει 147 και εκεί που μου έστειλες ξεκινάει από 250 και φτάνει στα 438. -
Ρε παιδιά κανένα tempered glass που είναι και πιο απαραίτητο δεν παίζει να βρούμε?
-
Υπάρχει γυαλί στο glass honorbuy
-
Ο/H kounkoun έγραψε:
Υπάρχει γυαλί στο glass honorbuy
-
Χτύπησα μια παραγγελία και για γυαλι. Για να δουμε.
-
Το δέμα μας ξεκίνησε για Ελλάδα με Tracking number EE917823102TW
Το παρακολουθώ και θα σας ενημερώνω για τη θέση του.
Τώρα για την επόμενη παραγγελία, μάζεψα σε μια λίστα τους κατά καιρούς ενδιαφερόμενους. Όσοι δεν βλέπετε τα ονόματά σας αλλά και όσοι βλέπετε ότι λείπουν στοιχεία στείλτε τα παρακαλώ με μήνυμα
Δεν ξέρω αν τα καταφέρουμε να ολοκληρωθεί την Τρίτη αλλά οι συμμετέχοντες πρέπει να αποφασίσουμε και τον τρόπο αποστολής.
Αν έρθουν με EMS έχουμε το ρίσκο του τελωνείου και πρέπει να το πάρουμε όλοι μαζί. Με απλό ταχυδρομείο όπως όλες οι κινέζικες παραγγελίες θα κάνει 3 περίπου εβδομάδες.
Σε παραγγελία με EMS δεν μπορούμε να μαζευτούμε πολλοί. Το πολύ 10 θήκες. Ενώ με απλό ταχυδρομείο μπορούμε να πάρουμε και πλάτες και να κάνουμε πιο οικονομική παραγγελία.
Αυτοί που θα ψηφίσουν θα είναι οι συμμετέχοντες. Θα γράφω τον ψήφο δίπλα στο όνομα.
Αν κάποιος δεν ενδιαφέρεται πλέον ας ζητήσει να διαγραφεί.
-
-
Ή προστασία του τηλεφώνου είναι θέμα άμεσης προτεραιότητας. Παρακαλώ τον συντονιστή της παραγγελίας να με υπολογίζει για μία μπλε θήκη. Καταθετω σήμερα.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Καλημέρα ,
εγώ μέσα για μια χρυσή .
Επίσης φίλε Stelios85 εάν θές όταν παραλάβεις το tempered πές μας τί λέει κάπου διάβασα ότι του honor δεν είναι καλό και ένας φίλος από το φόρουμ που πήρε το Brotec λέει ότι τελικά δεν ταιριάζει . Μάλλον με τα ως τώρα δεδομένα καλύτερη λύση φαντάζει της Nillkin για το redmi note 2 .
Ευχαριστώ πολύ ,
Παναγιώτης . -
Μια φλιπ μπλε ή ότι χρώμα σκούρο τέλοσπαντων είναι :pOffTopic
-
Κι εγώ μια φλιπ σκουρο γκρι ή οτι σε γκρι έχει και μια πλάτη χωρίς φλιπ στα ίδια χρωματα.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0