αν ειναι μαιμου παιρνεις τα λεφτα σου πισω... αν προσεχεις λιγο απο που παιρνεις εισαι μια χαρα... δεν ειναι και aliexpress που γινεται της κακομοιρας...Ο/H banned79 έγραψε:
Καλημέρα ,έχεις δίκιο κάπου είχα διαβάσει ότι παίζει πολύ μαιμού από το e bay και δεν κοίταξα καθόλου .
Ομαδική παραγγελία original Θήκες για το Kate
-
-
-
2η Παραγγελία θήκες
Έχω νέα. Ο Μεσάζοντας παρέλαβε τις θήκες
Πληρώθηκε και το τμήμα της αποστολής
Τελικό σύνολο που πληρώσαμε: 2634 + 720 = 3354
Όταν βρω χρόνο θα σας εξηγήσω πως θα βγει η τιμή κάθε θήκης και το ποσό που φαίνεται να περισσεύει.
Οι θήκες flip βγαίνουν κάτω από 6 ευρώ και οι πλάτες 4 ευρώ
Χαρείτε!!! -
-
-
Ο/H iakoboss7 έγραψε:
αν ειναι μαιμου παιρνεις τα λεφτα σου πισω... αν προσεχεις λιγο απο που παιρνεις εισαι μια χαρα... δεν ειναι και aliexpress που γινεται της κακομοιρας...
Στο aliexpress είμαι Α4. Πότε δεν εχω χάσει ούτε 0.01$.
Στο ebay γινεται πιο πολυ της κακομοίρας. Εκεί έχω χάσει κάτι λεφτά.
Even dead i will fight. -
Ο/H osalonikios έγραψε:
Ο/H iakoboss7 έγραψε:
αν ειναι μαιμου παιρνεις τα λεφτα σου πισω... αν προσεχεις λιγο απο που παιρνεις εισαι μια χαρα... δεν ειναι και aliexpress που γινεται της κακομοιρας...
Στο ebay γινεται πιο πολυ της κακομοίρας. Εκεί έχω χάσει κάτι λεφτά.
-
-
υπάρχει και αναφορά στο τελωνείο. Κρατήθηκε για λίγο λένε αλλά χωρίς να πουν γιατί. Ελπίζω να μην χρειαστεί όμως εκτελωνισμός.
2016-10-27 18:57,ITEM IN CONTA KAT.AERODROMIOU (EMS), KAT.AERODROMIOU (EMS)
2016-10-27 16:04,RETAINED BY CUSTOMS FOR UNSPECIFIED REASON,
2016-10-27 14:44,ITEM HANDED OVER TO CUSTOMS AUTHORITY FOR FINAL DELIVERY,
2016-10-27 13:34,RECEIVE ITEM AT OFFICE OF EXCHANGE,
Και η καταγραφή από τα ΕΛΤΑ δείχνει περισσότερο καθησυχαστική
ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ27-10-201613:34ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ27-10-201614:44ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)
ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ27-10-201616:04ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)
ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΑΤ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (EMS)27-10-201618:57ΚΑΤ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (EMS) -
Δύο τίνα θα συμβούν: κατά την παραλαβή θα ζητηθούν τα εκτελωνιστικά τέλη ή δε θα ζητηθεί τίποτα. Πολύ πιθανό Σάββατο να παραλάβεις αν η EMS στέλνει με ELTA Courier και αναζητήσεις το δέμα με το tracking number του, αλλιώς από Δευτέρα. Αναμένουμε λοιπόν τις εξελίξεις.
-
Λογικα ή θα πληρώσεις 3€ (στη χειρότερη περίπτωση) ή δεν θα πληρώσεις τίποτα.
Αυτό το ems έκανε πάντως τη δουλεια του τελωνειου.
Even dead i will fight. -
Σάββατο δεν υπάρχει ανοιχτό γραφείο στην περιοχή. Εξυπηρετούμαστε από το απλό ταχυδρομείο. Σίγουρα Δευτέρα και ίσως κατά το μεσημέρι.
Πρέπει να οργανώσω τις αποστολές.
1η Παραγγελία
Στείλτε μήνυμα με περιοχή που βρίσκεστε για να κανονίσουμε την αποστολή. Κάποιος είχε προσφερθεί να παραλάβει Αθήνα και να κάνει τη μοιρασιά.
Έχουμε έναν Θεσσαλονίκη; Κάποιον κάπου αλλού; Δεν έχετε βάλει οι περισσότεροι πληροφορίες τοποθεσίας στον χάρτη μελών.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0