Εχω εδω και παρα πολυ καιρο δεν το σκεφτηκα αυτο γιατι την ειχα αφησειΟ/H NasDriver έγραψε:
Φτιάξε μία revolut για online αγορές
Ομαδική παραγγελία original Θήκες για το Kate
-
-
Αγόρασα και εγω απο Αλί, παρακαλώ σβήστε με απο την λίστα okeanos82
-
Και γω μολις εκανα παραγγελια
Redmi Note 3 PRO Special Edition Lenuo music II Series Leather
ευχαριστω -
Από ότι ειδα στο xda η lenuo music case 2 είναι μουφα,πάλι καλά που δεν την πηρα τσαμπα το 5ευρω
-
Μετα απο καμια 25αρια μερες σημερα παρελαβα χρυσαφι flip case και tempered glass apo Ali Express. Ωραια θηκη ταιριαζει τελεια με τις διαστασεις μετριας ως αποδεκτης ποιοτητας. Το τζαμακι δεν το κουμπωσα ακομα πρεπει να βγαλω ενααλλο που ειχα βαλει προχειρα (αφηνωντας καποια κενα επανω) και να βαλω το καινουριο. θα ανεβασω και φωτος καποια στιγμη
=============== Δεκ 15th 2016, 5:24pm ===============
Να εδω -
-
Καλησπέρα
Σήμερα αγόρασα από you.gr το επίσημα εισαγόμενο redmi note 3 είναι κατα 2,5mm μεγαλύτερο στο ύψος από τα κλασικά.
Σας παρακαλώ ενημερώστε αν ξέρει κάποιος από που να πάρω θήκη από εδώ Ελλάδα.
Ευχαριστώ -
Ο/H georgekon έγραψε:
Καλησπέρα
Σήμερα αγόρασα από you.gr το επίσημα εισαγόμενο redmi note 3 είναι κατα 2,5mm μεγαλύτερο στο ύψος από τα κλασικά.
Σας παρακαλώ ενημερώστε αν ξέρει κάποιος από που να πάρω θήκη από εδώ Ελλάδα.
Ευχαριστώ
-
Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ
-
Καλησπέρα κι απο μένα !
Τον τελευταίο καιρό έχω ψήσει να αγοράσω το Note 3 από infoquest για να έχω και μια εγγύηση, όμως απότι βλέπω το κινητό δεν υποστηρίζεται πολύ από τους vendors στο εξωτερικό.
Μετά από αρκετό ψάξιμο, η μόνη αξιόλογη θήκη που έχω βρει στις ελάχιστες επιλογές που υπάρχουν, είναι κάτι lenuo κινεζιές. Έχει δοκιμάσει κανείς για να δω αν αξίζει ?
Επίσης όσον αφορά στα tempered glass, διάβασα ότι το κινητό έχει σχεδόν ίδιες διαστάσεις με note 2. Σκεφτόμουν λοιπόν για nillkin από note 2, αλλά δεν ξέρω αν θα δημιουργεί πρόβλημα στους αισθητήρες, το έχει δοκιμάσει κανείς με nillkin tempered ? Αλλιώς, αν έχει δοκιμάσει κάποιος κανένα από αυτά που πουλάνε στο aliexpress.
Εκτός αυτού, δεν έχω δει πουθενά ανταλλακτικές οθόνες για το συγκεκριμένο μοντέλο. Έχει κανείς ιδέα αν η infoquest προσφέρει επισκευή ή αναγκαστικά αλλαγή κινητού ?
Τέλος, η γενικότερη έλλειψη υποστήριξης πιστεύετε είναι λόγω του μικρού χρονικού διαστήματος που κυκλοφορεί η έκδοση, ή θα παραμείνει έτσι επειδή δεν είναι τόσο διαδεδομένη ? -
Ο/H jiohnis έγραψε:
Τέλος, η γενικότερη έλλειψη υποστήριξης πιστεύετε είναι λόγω του μικρού χρονικού διαστήματος που κυκλοφορεί η έκδοση, ή θα παραμείνει έτσι επειδή δεν είναι τόσο διαδεδομένη ?
Λογικά θα φέρει η infoquest θήκες, δεν νομίζω ότι θα αφήσει έτσι την συσκευή, θα είναι μεγάλο λάθος αν το κάνει. -
Καλημέρα και Χρόνια πολλά.Είμαι και εγώ κάτοχος του Redmi note 3 (SE) και άλλο ένα το οποίο έκανα δωρο ... αν είχα διαβάσει καλύτερα δε θα τα έπαιρνα, θα επάιρνα τη κινέζικη έκδοση.Αγοράσα και θήκες και tempered glass τα οποία βεβαίως δεν κάνανε και απογοητέυτηκα.... Είδα και απο εξωτερικό μια που υπάρχει σε flip αλλα δε... μονο tempered θα επαιρνα...
Τι κάνουμε?????all Mi-ght ...for our right!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0