Ομαδική παραγγελία original Θήκες για το Kate
-
-
Δυστυχώς για την ώρα η μόνη επιλογή είναι οι θήκες της Lenuo. Φαντάζομαι ότι σιγά σιγά θα έχουμε περισσότερες επιλογές. Για όσους όμως θέλουν προσωρινά μία θήκη για να μην έχουν το τηλέφωνο τελείως απροστάτευτο μπορεί να χρησιμοποιηθεί θήκη από Redmi note 2 που είναι επίσης 152mm.
Η τρύπα για το βίσμα του φορτιστή είναι στο σωστό σημείο όπως επίσης και οι τρύπες για τα μικρόφωνα. Δεν έχει όμως τρύπα για τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων ενώ είναι λάθος οι τρύπες για το ηχείο, το βίσμα ακουστικών και του IR blaster (καλά..Αυτό δεν με ενδιαφέρει και πολύ)
Αν κάποιος έχει όρεξη και χέρι βέβαια μπορεί να την κόψει στα σημεία που χρειάζεται.
upload gambar
image hosting over 10mb
-
Θα προσαρμόσω/κολήσω σιλικονένια θήκη μεσα στο flip αφου βέβαια ξεκολήσω τη πλαστική θηκούλα προσεκτικά που έχει μεσα το flip cover, νομίζω η βενζινόκολα θα κάνει, το flip είναι απο το standard edition... και επίσης η σιλικονένια να είναι μαύρη για να μη φαίνεται η κόλα άσχημα.Απο οτι πληροφορήθηκα μετά απο επικοινωνία απο ένα ηλκτρονικό κατάστημα έχουνε σιλικονένια λέει για το (SE). Αν πετύχει.. καλώς .. θα ανέβασω φωτογραφίες.Πάντως η αλήθεια είναι οτι ο εισαγωγέας ας πούμε επρέπε να πληροφορήσει καλύτερα τη διαφορά του μεγέθους.......all Mi-ght ...for our right!!
-
Παιδιά δε χρειάζεται πλέον να πάμε σε ομαδική. Υπάρχει στο aliexpress έμπορος (το μαγαζί inova optics) που πουλά την original fliptop και στα 2 χρώματα στα 12$.
hχχps://www.aliexpress.com/store/1899313?spm=2114.10010108.0.0.QtXL4C
Έχει και tpu.
Τα καλύτερα μου ever κινητά ανά OS:
-
Ο/H nutrialex έγραψε:
Παιδιά δε χρειάζεται πλέον να πάμε σε ομαδική. Υπάρχει στο aliexpress έμπορος (το μαγαζί inova optics) που πουλά την original fliptop και στα 2 χρώματα στα 12$.
hχχps://www.aliexpress.com/store/1899313?spm=2114.10010108.0.0.QtXL4C
Έχει και tpu.
-
Καλησπέρα. Για ομαδική παραγγελία θήκης flip είμαι μέσα απλά δε μου αρέσει και πολύ της lenuo... Μάλλον θα παω στη περπτωση προσαρμογής.. H θήκη απο kenzo ειναι οκ στις τρύπες της, σε μια μαυρη flip που εχω απλα θα ξεκολήσω το πλαστικό case και θα βαλω το σιλικόνης μεσα, με βενζινοκολα και ραφές..Αν ειναι εντάξει η θήκη που θα κανω θα φτιάξω και άλλες να στείλω σε μέλη που ενδιαφέρονται.Προς το παρών εχω βγάλει τη πλαστικη θηκη σχετικά εύκολα και ετοιμάζομαι να πάρω σιλικονης, μιας και απ' οτι πληροφορηθηκα μόνο αυτες υπάρχουν στην Ελληνική αγορά. Προτιμω αυτή τη θήκη με δερματίνη γιατι είναι μαλακιά με μαγνητικο κλιπ και εχει 3 θεσεις για καρτες και χρηματα + σιλικόνη.all Mi-ght ...for our right!!
-
Εγώ πούλησα το κινητό και μου έμεινε μια θήκη και ένα tempered glass,
όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει ένα pm. -
Καλή σας μέρα, οι θήκες σιλικονης κάνουν λένε οπότε έψαξα και βρήκα στο Σύνταγμα θήκη πορτοφόλι με σιλικόνη, ήταν να φτιάξω όπως έλεγα προσσαρμόσω σιλικόνη σε μια που είχα αλλά είπα να αγοράσω μια, αφού υπάρχει. η θήκη ειναι αυτη όπως βλεπετε στη φωτογραφία.
θα τραβήξω μια φωτογραφία με το κινητό μέσα να δούμε πως κάθεται και θα ενημερώσω να βολευτούμε όποιος θέλει μέχρι να δούμε τι θα κάνουμε και με αυτό. θεωρητικά θα κάτσει χωρίς πρόβλημα να το δούμε όμως στη πράξη...all Mi-ght ...for our right!! -
-
Δεν έχω βρει ακόμα... μια είναι flip...all Mi-ght ...for our right!!
-
-
ok κάτσε να τσεκαρω..Pro prime?? SE έχω.. Όντως έχει κάποιες και μέσα σε αυτές αυτή που θελω.Πωωω φρίκη καθήσανε και βγάλανε νέες παρτίδες για 2,5mm..
Παρήγγειλα θήκες και screen protector, στα screen protector η αποστολή ξεκινάει αύριο, στα υπόλοιπα να δούμε.
Πάντως και πάλι συμφέρει ομαδική παραγγελία διότι πχ αν η dhl ζητάει 40 ευρω για 4-10 μέρες θα μοιραστούμε το ποσό και θα τις έχουμε γρήγορα.Πάντως σε πολύ σύντομο σχετικά διάστημα βλέπω πλούσια ποικιλία σε θήκες και screen protector.
Δε καταλαβαίνω γιατι το λένε redmi note 3 pro prime special edition. To prime δεν ειναι άλλο μοντέλο? Ξέρω πως είναι Redmi note 3 pro Special Edition , ουτε global ουτε prime...all Mi-ght ...for our right!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0