Φίλοι μου καλημέρα,
καινουριος στο site και στα xiami γενικότερα.
αγόρασα ένα redmi 3s για τον πατέρα μου αλλά δυστυχώς δεν είδα ότι δεν υποστηρίζει τα ελληνικά. εδώ και μια βδομάδα που το έχω στα χέρια μου προσπαθώ να βρω λύση.
διάβασα αρκετά πράγματα στο forum (πολύ καλή δουλειά με την ευκαιρία) και ας πούμε ότι κατάλαβα την διαδικασία ( δεν είμαι και ο πρώτος χακερ για να πω την αλήθεια)
ξεκίνησα λοιπόν με το να ξεκλειδώσω το κινητό όπως διάβασα.
έκανα αίτηση στην xiaomi η οποία εγκρίθηκε.
κατέβασα και το unlock tool αλλά έχω τα παρακάτω πρόβλημα.
"current account is different from the account info on the device"
φυσικά και είναι το ίδιο account (καρατσεκαρισμένο) αλλά δεν μπορώ να πείσω τον υπολογιστή μου γι αυτό.
διάβασα διάφορους τρόπους για να το λύσω αυτό (να κάνω εντοπισμό του κινητού, να δω αν φαίνομαι on line στο site της xiaomi κλπ)
δεν μπόρεσα να βρω λύση.
έχετε να προτείνετε κάτι?
Αν είναι να κολλάω στο πρώτο βήμα, που να συνεχίσω και στα υπόλοιπα
Ευχαριστώ για τον χρόνο που αφιερώσατε για να το διαβάσετε.
Δημήτρης
καινουριος στο site και στα xiami γενικότερα.
αγόρασα ένα redmi 3s για τον πατέρα μου αλλά δυστυχώς δεν είδα ότι δεν υποστηρίζει τα ελληνικά. εδώ και μια βδομάδα που το έχω στα χέρια μου προσπαθώ να βρω λύση.
διάβασα αρκετά πράγματα στο forum (πολύ καλή δουλειά με την ευκαιρία) και ας πούμε ότι κατάλαβα την διαδικασία ( δεν είμαι και ο πρώτος χακερ για να πω την αλήθεια)
ξεκίνησα λοιπόν με το να ξεκλειδώσω το κινητό όπως διάβασα.
έκανα αίτηση στην xiaomi η οποία εγκρίθηκε.
κατέβασα και το unlock tool αλλά έχω τα παρακάτω πρόβλημα.
"current account is different from the account info on the device"
φυσικά και είναι το ίδιο account (καρατσεκαρισμένο) αλλά δεν μπορώ να πείσω τον υπολογιστή μου γι αυτό.
διάβασα διάφορους τρόπους για να το λύσω αυτό (να κάνω εντοπισμό του κινητού, να δω αν φαίνομαι on line στο site της xiaomi κλπ)
δεν μπόρεσα να βρω λύση.
έχετε να προτείνετε κάτι?
Αν είναι να κολλάω στο πρώτο βήμα, που να συνεχίσω και στα υπόλοιπα
Ευχαριστώ για τον χρόνο που αφιερώσατε για να το διαβάσετε.
Δημήτρης