Παιδιά το κινητό διαβάζει μόνο την sim card 2. Όποια και να είναι αυτή. Eίτε η wind είτε η vodafone. Ποιους ελέγχους εννοείς;;;;
Και με την stable global δεν μου το ξεκλειδώνει!!!
Καλημερα σας!! Τα πρωινά νέα έχουν ως εξής: το κινητό ξεκληδωσε επιτυχώς. Δοκιμασία να περάσω twrp recovery 3.0.2.1 με fastboot. Μόλις έβγαιναν από fastboot και άνοιγε το κινητό χανόταν το recovery και γυρίζει στο official. Έκανα την διαδικασία από fastboot να ανοίξει κατευθείαν σε recovery. Άνοιξε επιτυχώς αλλά κόλλησε στο twrp recovery logo. Δοκιμασα με την twrp 3.0.2.0. Άνοιξε κανονικά το twrp recovery αλλά δεν μου διάβαζε το otg για να κάνω clean install. Έκανα εγκατάσταση από την internal ολοκληρώθηκε κανονικά. Μόλις άνοιξε κόλλησε στο mi logo. Δοκιμασα με sidoload και τελικά μετά από 2 ώρες άνοιξε κατά τύχη το κινητό αλλά είχε χαθεί το recovery. Είχε γυρίσει πάλι στο official. Τώρα το κινητό τρέχει την τελευταία κινεζική dev. Επίσης να αναφέρω ότι δοκίμασα να κάνω flash με mi flash tool αλλά δεν κατάφερα τπτ. Μου έγραφε success αλλά στην ουσία δεν flashαρε τπτ. Τα φώτα σας παιδιά γιατί κάηκα!!!!!!!
Θα το δοκίμασε το μεσημέρι που θα γυρίσω σπίτι απ την δουλειά. Αν κάνω wipe όλα και το internal και μετά install από sideload θα γίνει ορθά ή διαδικασία ή θα έχω πρόβλημα;;;;
Περνα ξανα το twrp 3.0.2.0. Κ δες πως σου διαβαζει ο υπολογιστης το κινητο ενω εισαι στο twrp. Αν εχεις περασει σωστα τους drivers πρεπει να το βλεπει ως mi5 κ με εναν φακελο μεσα twrp. Το ΜΙ5 εχει enscryption κ για να φυγει θελει να κανεις format data. Θα σου σβησει τα παντα απο το κινητο αλλα μετα θα σου διαβαζει internal storage κ τα υπολοιπα ωστε να μπορεις να βαζεις οποια ρομ θες. Αν στο διαβαζει ο υπολογιστης οπως σου ειπα τοτε προχωρας σε φορματ. Στην συνέχεια αφου εχεις κατεβασει την ρομ τοτε την πετας μεσα στον φακελο κ αφου εισαι ηδη στον twrp(αρχικη σελιδα) πηγαινεις την βρισκεις κ την κανεις flash. Αλλος τροπος ειναι να συνεχισεις με adb sideload....
Περνα ξανα το twrp 3.0.2.0. Κ δες πως σου διαβαζει ο υπολογιστης το κινητο ενω εισαι στο twrp. Αν εχεις περασει σωστα τους drivers πρεπει να το βλεπει ως mi5 κ με εναν φακελο μεσα twrp. Το ΜΙ5 εχει enscryption κ για να φυγει θελει να κανεις format data. Θα σου σβησει τα παντα απο το κινητο αλλα μετα θα σου διαβαζει internal storage κ τα υπολοιπα ωστε να μπορεις να βαζεις οποια ρομ θες. Αν στο διαβαζει ο υπολογιστης οπως σου ειπα τοτε προχωρας σε φορματ. Στην συνέχεια αφου εχεις κατεβασει την ρομ τοτε την πετας μεσα στον φακελο κ αφου εισαι ηδη στον twrp(αρχικη σελιδα) πηγαινεις την βρισκεις κ την κανεις flash. Αλλος τροπος ειναι να συνεχισεις με adb sideload....
Πέρασα twrp έκανα install την developer κινεζική έκδοση άλλα τπτ. έκανα wipe μετά τα πάντα και το internal και πέρασα την rom ξανά με sideload άλλα και πάλι τπτ. Η sim1 δεν ανοίγει. Μπήκα *#*#4636#*#* μου δείχνει signal stength αλλά δεν την βλέπω πουθενά.
Κατσε γιατι με μπεδεψες.... Φλασαρες ελληνικη ρομ ή κινεζικη??? Το θεμα ειναι να δουμε αν με την ελληνικη εχεις θεμα... Εκανες φορματ οπως σου ειπα?? Αν ναι γιατι φλασαρες την κινεζικη κ οχι μια ελληνικη???
Κατσε γιατι με μπεδεψες.... Φλασαρες ελληνικη ρομ ή κινεζικη??? Το θεμα ειναι να δουμε αν με την ελληνικη εχεις θεμα... Εκανες φορματ οπως σου ειπα?? Αν ναι γιατι φλασαρες την κινεζικη κ οχι μια ελληνικη???
Φλασαρω ελληνική τωρα. Έχω κατεβάσει thunder 6.10.20. Έχει να μου προτείνεις κάποια άλλη;;;
Αν συνεχιζει το προβλημα.... Τι να πω...ρυθμισεις εκ νεου νομιζω δεν υπαρχουν για το ποια σιμ θα ειναι εντςλως απενεργοποιημενη... Τουλαχιστον δεν γνωριζω εγω... Ας μιλησουν κ οι πιο εμπειροι....