Γεια σας εχω 3 βδομαδες το κινητο και εχω δει πως αργει πολυ στη φοστιση πχ το βαζω το βραδυ για φορτιση με μπαταρια 30% και το πρωι το πολυ να ειναι 50% φορτισμενο ξερει κανεις τι συμβαινει?Να το παω πισω?
XIAOMI REDMI 3S - Battery Drain με unofficial rom
-
-
-
ειμαι ασχετη γενικα με την τεχνολογια
-
Δεν πειράζει. Θα σε βοηθήσουμε όσο είναι δυνατό. Αρκεί να έχεις υπομονή
Θέλουμε screenshot απο το about phone, δηλαδή θα πας settings -> κάτω κάτω about phone και θα μας δώσεις τι βγάζει. -
οριστε ελπιζω να ειναι σωστα
-
Βρήκαμε λοιπόν την πηγή του προβλήματος σου. Η rom που έχεις αυτή τη στιγμή είναι unofficial και είναι υπεύθυνη για τη συμπεριφορά της μπαταρίας και όχι μόνο. Στο μέλλον θα σου εμφανιστούν κιάλλα προβλήματα εαν δεν την αλλαξεις άμεσα.
Καταρχάς η συσκευή σου είναι το Redmi 3s με κωδική ονομασία LAND.
Αρχικά πρέπει να κάνεις αυτό(εαν έχεις ήδη δημιουργήσει MiAccount τότε απλά κάνεις την αίτηση με το MiAccount σου):
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
Κάνε λίγο αυτό πρώτα να δουμε εαν ο bootloader σου είναι ξεκλείδωτος:
Πως τσεκάρουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Μετά αυτό:
Ελληνικός οδηγός Flash Rom/Unbrick για το Redmi 3s (Land)
Και τέλος αυτό:
Flash την Ελληνική ROM στο RedMi 3s(land)
Ουσιαστικά το πρώτο είναι απλά διαδικαστικό για να μπορέσεις να κάνεις το τέταρτο. Θέλει 1-2 μέρες να σου έρθει η έγκριση για ξεκλείδωμα γιαυτό κάντο άμεσα. Επίσης χρειάζεσαι 64bit υπολογιστή για το τρίτο.
Μην πανικοβάλλεσαι..είναι πολύ πιο εύκολη η διαδικασία απ'οσο φαντάζεσαι και την έχουν κάνει πααααρα πολλοί πριν απο σένα
Ότι απορία έχεις ρωτάς.
edit: Σου μετέφερα και το θέμα στην κατάλληλη θέση του φόρουμ και έφτιαξα και τον τίτλο σε περίπτωση που κιάλλοι έχουν το ίδιο πρόβλημα με εσένα. -
ευχαριστω πολυ για τα βηματα!!!
-
Γεια σας και παλι παιδια!
Ενω παταω unlock για να ξεκλειδωσω το bootloader η διαδικασια σταματαει στο 50% και μου λεει verifying device information -
ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙ FASTBOOT ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΩΡΑ
-
Ο/H kido έγραψε:
ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙ FASTBOOT ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΩΡΑ
Ξεκλειδωσες;
Κολλησε στο fastboot? Ή απλα δεν εχεις βγει απο fastboot? -
ναι νομιζω κολλησε στο fastboot εδω και ποσες ωρες
-
@kido απαντάς αποσπασματικά και παίρνεις αποσπασματικές απαντήσεις. Τελικά το ξεκλείδωσες ή όχι? Το Unlock Tool σου έβγαλε 3 πράσινα tick ??
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα