Μου εβγαλε 2 πρασινα τικ αυτο ρωταω τι πρεπει να κανω για να μου βγαλει 3 τικ! Γιατι μου λεει Verifying device information τι πρεπει να κανω επισης το κινητο μου ειναι κλειστο εδω κ μια ωρα και δειχνει ενα πρασινο ανθρωπακι! Δεν ξερω αν εγινα σαφης
XIAOMI REDMI 3S - Battery Drain με unofficial rom
-
-
-
-
-
ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ CMD ΚΑΝΩ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ WAITING DEVICE EΝΩ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ Μ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΕΤΟΙΟ
-
Κράτα το power συνέχεια πατημένο να βγει από fastboot mode, άνοιξε το κινητό κανονικά και ξεκίνα να κάνεις αυτά στον υπολογιστή με την σειρά που τα γράφω
1. Οδηγός απενεργοποίησης του ελέγχου της ψηφιακής υπογραφής σε όλα τα Windows χ64
2. Κάνεις εγκατάσταση σαν διαχειριστής του Mi pc suite
3. Κάνεις εγκατάσταση σαν διαχειριστής του MiPhone (MI Flash Tool v20151028) από εδώ
4. Κάνεις εγκατάσταση σαν διαχειριστής του Mi Flash Tool "MiFlashSetup-v2016.08.30.0.zip
5. Κάνεις εγκατάσταση σαν διαχειριστής του adb universal drivers από εδώ
6. Βάζεις και το adb αρχείο από εδώ adb.zip χύμα στο C:\
7. Reboot τον υπολογιστή
8. Ενεργοποιείς τις επιλογές για προγραμματιστές στο κινητό > Settings > about phone > tap 7 φορές στο MIUI version
9. Ενεργοποιείς το USB Debugging στο κινητό > Settings > additional settings > Developer options > USB Debugging > ON αν υπάρχει και το OEM Unlock > ON και αυτό
10. Συνδέεις την συσκευή στον υπολογιστή με ανοικτή την οθόνη, αν σου βγάλει μήνυμα για ασφαλή σύνδεση επιλέγεις το Always trust...και ΟΚ
Μόλις τελειώσεις ποστ εδώ για τα υπόλοιπα
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα