Καλησπέρα σε όλους και συγχαρητήρια για την καταπληκτική δουλειά που κάνετε. Από χθες προέκυψε ένας εφιάλτης με το redmi 2 κινητό μου το οποίο δεν έχει κλείσει χρόνο. Πήγα να περάσω το pin για να το ανοίξω κι εκείνη τη στιγμή εμφανίστηκε το μηνυμα "δυστυχώς η εφαρμογή com.android.systemui σταμάτησε να λειτουργεί". Εννοείται ότι μετά από αυτό δεν μπορώ να κάνω απολύτως τίποτα γιατί το μήνυμα εμφανίζεται κάθε φορά που πατώ το ΟΚ (ούτε καν να το απενεργοποιήσω) και έτσι είναι σαν να έχω ένα νεκρό κινητό. Πααρεμπιτόντως η μπαταρία του είναι πλήρως φορτισμένη. Υπάρχει σωτηρία; Εϊμαι άσχετη από τεχνολογία android όμως γνωρίζω από υπολογιστές, αν αυτό βοηθάει. Επίσης έχω εγκαταστήσει το mi suite στο λαπτοπ μου. Θα σας είμαι υπόχρεη αν βοηθούσατε.
Redmi 2 "δυστυχώς η εφαρμογή com.android.systemui σταμάτησε να λειτουργεί
-
-
Καλώς ήρθες,
υπάρχει περιπτωση να μας ανεβάσεις ενα screenshot απο το Settings/About Phone να δούμε ποια rom στα κάνει αυτά?? -
Φοβάμαι πως δεν γίνεται, αφού δεν μπορώ ούτε να μπω στην κεντρική οθόνη
-
Αν πατήσεις Power & Vol - μπαίνει σε fastboot? Βλέπεις τον mitu??
-
Ναι!
-
Μπορoύμε να κάνουμε Factory Reset απο fastboot αν είναι ξεκλειδωτος ο bootloader της συσκευης σου αλλά θα χάσεις τα πάντα. Επαφές/Εφαρμογές/Ρυθμίσεις ...
Εχεις κάποιο backup?? -
Έχω κάνει μέσω του Mi Suite και επιπλέον backup των επαφών και των αρχείων φωτο-βίντεο. Αυτά μόνο.
-
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Κανε σε παρακαλώ αυτό -> Πως τσεκάρουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
-
Ο/H Panos61 έγραψε:
Bodai,γιατι τσεκάρεις σε Redmi 2 τον bbotloader?Το ρωτάω γιατι εχω την ιδια συσκευή και μπας και μου συμβεί και μένα?
-
Γι αυτό το "Δεν εμπιστεύομαι τους κινέζους" συμφωνώ απόλυτα. Πάντως κλειδωμένος είναι. (Παρεμπιπτόντως το βιντεάκι είναι εξαιρετικό)
-
Μπράβο σου @Mood Indigo
Επόμενο βήμα -> Ξεκλείδωμα του Bootloader.
Μόλις το τελειώσεις και αυτό μετά είναι 5 λεπτά δουλειά ..
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0