αρχικα σ ευχαριστω για τις απαντησεις! τωρα εγω για να περασω την ελληνικη μπορω πανω σε αυτη που εχω τωρα ή πρεπει να βαλω πρωτα την global developer?
root problem - encrypted data
-
-
αφού έκανες official unlock με το mi account σου, μπορείς απευθείας να βάλεις την Ελληνική
Καλού-κακού κάνε πρώτα αυτό μην έχει κλειδώσει ξανά Πως τσεκάρουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος -
(bootloader) Device tampered: false
(bootloader) Device unlocked: true
(bootloader) Device critical unlocked: true <------ με επιρεαζει καπου αυτο?γιατι δεν το αναφερει στον ελεγχο!
(bootloader) Charger screen enabled: true -
Ο/H Gigi έγραψε:
(bootloader) Device critical unlocked: true <------ με επιρεαζει καπου αυτο?γιατι δεν το αναφερει στον ελεγχο!
-
οποτε κανω flash το twrp Και μεσα απο την recovery κανω install την ελληνικη...
-
Ναι, αν σου βγάλει μήνυμα για encrypted-data στο TWRP > wipe > format data > home > reboot to recovery > συνεχίζεις τον οδηγό για install την ελληνική ρομ
-
φιλε μου εκανα τα βηματα ακριβως οπως ο οδηγος και format data επειδη ηταν encrypted ta data .. εκανα flash την GTV απο τη Sd πατησα reboot system και δεν ανοιξε ποτε. παω να το ανοιξω βγαζει το σημα της Miui και σβηνει.. δεν μπαινει ουτε σε recovery.
-
μπες fastboot mode και κάνε έλεγχο του bootloader, εάν έχει κλειδώσει τρέχεις πάλι το unlock tool και θα ανοίξει στην ρομ που έκανες εγκατάσταση
-
βιαστικα επειδη φοβηθηκα εβαλα με fastboot την Global stable και ανοιξε.. ελεγξα για bootloader και ηταν οντως κλειδωμενος.. Τελευταια ερωτηση γιατι σε κουρασα. τωρα βαζω developer, κανω unlock παλι και μετα ακολουθω απ την αρχη τον οδηγο για την ελληνικη. σωστα?
-
Κάνε έναν έλεγχο στα ΙΜΕΙ πρώτα και στις mac address...σε επιστροφή από android 6 (developer roms) σε android 5 (stable roms) χάνονται...αν είναι όλα ΟΚ
Δοκίμασε να κάνεις unlock χωρίς να αλλάξεις ρομ...ίσως να δουλέψει
Αν δεν δουλέψει βάζεις developer για να κάνεις unlock
Βάζεις ξανά TWRP και ελληνική
Αν κάνει πάλι bootloop κάνεις ξανά unlock -
δεν γυρισα βασικα σε lolipop. MUIU 8 Global beta λεει και android 6.0.1 .. εγω ομως ειχα κατεβασει global stable fastboot απο το site της Miui .
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0