Πληκτρολόγησα το twrp όπως στις οδηγίες στο cmd κι έτρεξε. Στη συνέχεια κρατάω πατημένο το Volume up αλλά δεν κάνει τίποτα.
Δες επίσης αν μπαίνεις τελικά στο TWRP.
Για να μπεις με κλειστό το κινητό κρατάς το Volume Up και το Power μαζί μέχρι να εμφανιστεί το μενού του TWRP.
Άλλος τρόπος είναι με το κινητό σε fastboot mode (λαγός με κατσαβίδι), γράφεις την εντολή "fastboot reboot" αλλά δεν πατάς ENTER προς το παρόν, κρατάς πατημένο το Volume Up και μετά πατάς το ENTER, συνεχίζεις να κρατάς το Volume Up μεχρι να δεις το μενού του TWRP.
Τα έκανα. Σε αυτή την εντολή adb sideload update.zip μου βγάζει σφάλμα στο cmd. Φορτώνει το ADB sideload στο κινητό και τελειώνει και μου βγάζει την επιλογή reboot και απο πάνω γράφει failed.
Μου έκανε εγκατάσταση ένας φίλος την έκδοση που αναφέρεται και από τότε το κινητό δεν μπαίνει σε sleep mode!!!κατι το κρατάει ανοιχτό και τελειώνει ή μπαταρία χωρίς να κάνω τπτ.κατι μου είπαν ότι μπορει να φταίει το fingerprint print.βεβαια φωτογραφίες μία χαρά τραβάει..περιμένω συμβουλές!!
Είμαι στο twrp. Το θέμα είναι στην καταχώρηση της εντολής adb sideload update.zip μου εμφανίζει
loading: 'update.zip'
* cannot read 'update.zip' *
Και στο τέλος, τελειώνει η φόρτωση του ADB Sideload και γράφει failed.