Γειά σας και από μένα
Εκανα στο Mi4c αναβάθμιση με χρήση το Mi PC Suite και μου έβαλε την 8.0.5.0 η οποία όμως είναι τίγκα στα κινέζικα, συν το ότι δε δουλεύει τίποτα από google.
Δεν θέλω -ακόμα- να το πειράζω βάζοντας ελληνική ρομ.
1. Μπορώ απλά να περάσω την 8.0.5.0 που βρήκα και κατέβασα από εδω (xiaomi-miui-hellas-5.1_libra_Stable-V8.0.5.0.zip), με την απλή διαδικασία μεταφέροντας το zip αρχείο στο κινητό και να το "δείξω" στο system updates (choose update package) ; 'Η θέλει κάτι άλλο;
2. Μπορώ με τον ίδιο τρόπο να γυρίσω σε stable έκδοση του Miui 7;
Ευχαριστω!
Εκανα στο Mi4c αναβάθμιση με χρήση το Mi PC Suite και μου έβαλε την 8.0.5.0 η οποία όμως είναι τίγκα στα κινέζικα, συν το ότι δε δουλεύει τίποτα από google.
Δεν θέλω -ακόμα- να το πειράζω βάζοντας ελληνική ρομ.
1. Μπορώ απλά να περάσω την 8.0.5.0 που βρήκα και κατέβασα από εδω (xiaomi-miui-hellas-5.1_libra_Stable-V8.0.5.0.zip), με την απλή διαδικασία μεταφέροντας το zip αρχείο στο κινητό και να το "δείξω" στο system updates (choose update package) ; 'Η θέλει κάτι άλλο;
2. Μπορώ με τον ίδιο τρόπο να γυρίσω σε stable έκδοση του Miui 7;
Ευχαριστω!

τώρα και μπόρεσα πέρασα και το Google Play αφού πρώτα εγκατέστησα το Google Service Framework. Θα προσπαθήσω τώρα να ξεκλειδώσω και εάν τα καταφέρω θα κάνουμε το επόμενο βήμα με την βοήθεια σας φυσικά