παιδια καλησπέρα μπραβο για την δουλεια που εχεται κανει εδώ μεσα.πριν από λιγες ωρες ηρθε στην κατοχή μου ένα xiaomi Redmi s3 δυστυχως για μενα δεν εχει ελληνικα θα ηθελα καποια βοηθεια τι μπορω να κανω για να βαλω την room (αν το λεω σωστα)που είναι από τα παιδια του site και εχει και ελληνικα να πω πως εχω στειλει καποιο email στην xiaomi για παρω το οκ για το ξεκλείδωμα του bootloader ευχαριστω πολλη
Redmi 3S - Νέα παραλαβή
- Redmi 3S
-
-
-
Μεταφέρθηκε στο σωστό μέρος
-
ευχαριστω να εισαι καλα
-
Επειδή με μπέρδεψες λίγο με το εμαιλ που είπες, έχεις κάνει αυτή την αίτηση Διαδικασία δημιουργίας Mi Account και αίτησης για ξεκλείδωμα του Bootloader ?
Αν όχι, πρέπει να την κάνεις.
Επίσης, κάνε αυτόν τον έλεγχο Πως τσεκάρουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος -
ευχαριστω για την απαντηση ναι εχω κανει την αιτησει πριν κατι μερες και μου στηλανε sms οτι ειναι ολα οκ
απο τι καταλαβαινω εμενα ειναι κλειδωμενο -
Όλα δείχνουν ότι έχεις official global stable, καλό θα είναι να κάνεις το unlock bootloader.
Ο ποιο εύκολος τρόπος αυτήν την στιγμή είναι να κατεβάσεις την αντίστοιχη global developer από το κινητό σου και να κάνεις αναβάθμιση από τον updater.
Την ρομ και οδηγίες θα τα βρεις εδώ Redmi 3S/Prime Global -
γεια σε ολους.μολις παρελαβα το κινητο και παρολο που εβαλα γλωσσα αγγλικα βλεπω εχει πολλα κινεζικα μεσα,στο μενου και ειδικα εφαρμογες.δεν καιγομαι να βαλω ελληνικη ρομ...θα ηθελα ομως μια ρομ χωρις κινεζικα μεσα και να εχω play store ,και με τα αγγλικα βολευομαι.τι να κανω?δεν κατεχω το πειραγμα των κινητων...μια βοηθεια?
-
Καλορίζικο! από που το πήρες; Ελπίζω αύριο να παραλάβω το δικό μου.
-
απο θεσσαλονικη...απο μια φιλη..
-
Ο/H giabritsos έγραψε:
απο θεσσαλονικη...απο μια φιλη..
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-